Aktuální zprávy

Zajímají vás informace přímo z klubu? Přijďte se úterý 15. listopadu zeptat zástupců Pirátů

Napsal 13.11.2022 Klub
C h o m u t o v - Stalo se pravidlem, že vždy po rozjezdu mistrovských zápasů se zástupci klubu setkají s fanoušky, kteří Piráty podporují v hojném počtu i při cestě z úplného hokejového dna. Nejinak tomu bude také v sezóně 2022/2023. V úterý 15. listopadu bude pro tyto účely vyhrazena hodina mezi 17:15 a 18:15 v malém sále chomutovského kina Svět.

Když to vládní opatření proti šíření onemocnění COVID-19 jen trochu umožňovala, na podzim se fanoušci vždy mohli dozvědět aktuální informace o chodu klubu ze všech možných úhlů pohledu. Také tentokrát budou přítomni zástupci A-týmu i vedení.

Na zvídavé otázky fanoušků budou připraveni odpovídat hlavní trenér Kamil Koláček s kapitánem Viktorem Hüblem, prostřednictvím online připojení bude čelit případným dotazům jeden z místopředsedů zapsaného spolku a od aktuální sezóny také manažer seniorského mužstva Jiří Sochor. Chybět nebude ani šéf chomutovské mládeže Petr Jíra.

Pokud vás zajímá cokoliv kolem Pirátů, přijďte diskutovat s jejich zástupci do malého sálu kina Svět. „Bohužel máme tentokrát trochu omezenější časový prostor, ale věřím, že vše podstatné zvládneme zodpovědět,“ připomíná tiskový mluvčí Libor Kult, že setkání s fanoušky bude tentokrát trvat pouze šedesát minut. „Chceme fanoušky požádat, aby přišli včas, abychom maximálně využili čas, který máme k dispozici,“ uzavírá.