Aktuální zprávy

NHL GLOBAL FAN TOUR: To nejlepší z hokeje na vlastní kůži!

Napsal 07.05.2024 Perinvest Group
Mezitímco hvězdy NHL pomalu odehrávají poslední zápasy této sezóny, fanoušci nejprestižnější hokejové ligy světa mohou mít tu pravou zámořskou atmosféru přímo na dosah! A to díky NHL GLOBAL FAN TOUR, která opět míří do České republiky. Jednou ze tří zastávek této jedinečné akce je i město Chomutov, jehož náměstí 1. Máje se 20. května. 2024 promění v místo nadupané hokejovou zábavou. Na co všechno se mohou návštěvníci těšit?

Návštěvníky všech věkových kategorií čeká opravdu nabitý program. Na vlastní kůži si budou moci vyzkoušet patnáct hokejových aktivací, se kterými se v rámci České republiky jen tak nesetkají.

Řeč je například o virtuální realitě, radaru na měření rychlosti a přesnosti střely, ale i o testu zdatnosti, který využívá NHL k hodnocení hráčů při vstupním draftu. „Jsme moc rádi, že můžeme ve spolupráci s městem Chomutov a hokejovým klubem Piráti Chomutov uspořádat další skvělou akci, během které si přijde na své opravdu každý. Naším cílem je přiblížit veřejnosti nejslavnější ligu světa. Dále ale také chceme ukázat dospělým i dětem cestu k pohybu. Pokud se mezi návštěvníky NHL GLOBAL FAN TOUR najde alespoň jeden, kterého se nám podaří ke sportu namotivovat, budeme vědět, že nám dává naše práce smysl,“ vysvětluje Michal Poletín ze společnosti Perinvest, která produkuje významné sportovní akce, včetně plánované říjnové NHL Global Series v pražské O2 aréně.

Kromě aktivací se návštěvníci mohou těšit na zajímavé osobnosti ze sportovního prostředí. „Jména hostů ze světa hokeje zatím necháváme pod pokličkou. Už nyní ovšem můžeme prozradit, že celou akcí provede známý moderátor Petr Suchoň, který svými vstupy dokáže perfektně dokreslit danou atmosféru,“ dodává Poletín s tím, že celodenní nálož zábavy a sportu je pro všechny zúčastněné zcela zdarma. „I my jako klub budeme chtít přispět k tomu, aby se všichni bavili, takže ladíme poslední detaily a podrobnosti včas oznámíme,“ připojuje za klub tiskový mluvčí Libor Kult.

Program pro základní školy startuje již v 9 hodin a bude probíhat do 14 hodin, kdy se pomyslná brána otevře široké veřejnosti. Konec NHL GLOBAL FAN TOUR je naplánovaný na 18 hodin.