Aktuální zprávy

Seznamte se! Takhle vypadají „porodnické“ dresy, v nichž Piráti odehrají zápas pro nemocnici

16.02.2023 Tisková zpráva
K duelům v rámci projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI nastupují hráči A-týmu vždy ve speciálních tematických dresech a tato tradice zůstane zachována i v pátém ročníku, který se uskuteční v sobotu 18. února a jenž je věnován chomutovské porodnici. Stejně jako v předešlých čtyřech ročnících právě dresy určí výši pomoci jednomu z oddělení nemocnice, neboť půjdou po souboji s vedoucími Letňany do aukce.

Ve zmíněném střetnutí obléknou speciální trikoty všichni hráči nominovaní do hry, ještě předtím je pro účely představení široké veřejnosti přes hlavu přetáhli dva útočníci „áčka“. Zajímavostí letošních dresů je fakt, že téměř výhradně vychází z loga vytvořeného společností Trifor.

„Motivy v logu jsou natolik jasné, že už jsme je nechtěli ani na dresu ničím dalším doplňovat. I proto jsme poprvé od úvodního ročníku nedávali na dres ani datum zápasu,“ přibližuje Roman Jüngling, jenž dresy navrhl. Pátý ročník tak budou provázet kombinace modré a růžové barvy, jež symbolizují obě pohlaví, a kojenecká láhev s dudlíkem.

Ještě před úvodním vhazováním duelu, který popáté v historii klubu pomůže místní nemocnici, měli možnost prohánět se v dresech po ledě ROCKNET ARÉNY Jakub Chrpa a Jakub Zajíček. „Dresy se mi moc líbí a musím říct, že hned na první pohled je jasné, kam bude směřována pomoc,“ prozrazuje první dojmy momentálně druhé nejlepší střelec soutěže. „Doufám, že se budou líbit i fanouškům, kteří je pak vydraží za co nejvíc, a věřím, že budou poprvé v sezóně proti Letňanům vítězné,“ doplňuje Jakub Chrpa odhodlaně.

Pro autora hattricku z posledního odehraného utkání ve Vrchlabí půjde o první podobnou akci v kariéře, neboť do minulé sezóny nastupoval v mládežnických kategoriích. „Tak trochu nevím, co od zápasu čekat, ale věřím, že bude skvělá atmosféra,“ reaguje Jakub Zajíček s úsměvem. „Dresy jsou krásné a propracované. Záměr akce se mi moc líbí a je super, že klub takhle pomáhá,“ připojuje dvacetiletý útočník závěrem.