Aktuální zprávy

První domácí příprava se blíží, předprodej na Cheb odstartuje ve středu ráno

Napsal 16.08.2022 Klub
C h o m u t o v - Piráti zahájili přípravné období dvěma venkovními bitvami se soupeři z Ústeckého kraje, až ve třetím klání se svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem představí před svými fanoušky. Souboj s dalším druholigovým protivníkem z Chebu začne ve čtvrtek 18. srpna v 17 hodin a 30 minut. Online předprodej vypukne ve středu 17. srpna v 9 hodin.
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA PRVNÍ DOMÁCÍ ZÁPAS PŘÍPRAVY

Jméno prvního domácího soupeře nebylo zvoleno náhodně, souvisí s připomínkou počátků hokeje v Chomutově pod hlavičkou DFK Komotau. „Cheb byl vůbec prvním soupeřem hokejového týmu pod hlavičkou DFK,“ vysvětluje Roman Jüngling. „Snažili jsme se, abychom s Chebem hráli úplně první zápas ve speciálních dresech, ale to už se nepovedlo zařídit, takže je naším prvním soupeřem doma,“ doplňuje člen klubového marketingu.

Pokud chcete být u zajímavé konfrontace dvou týmů, které na sebe narazí i ve skupině druhé ligy, můžete si dopředu zakoupit vstupenku v online předprodeji, který startuje ve středu 17. srpna v 9 hodin. Pokladny ROCKNET ARÉNY budou otevřeny hodinu a půl před úvodním vhazováním, tedy v 16 hodin.

Na přípravné zápasy už platí permanentní vstupenky na sezónu 2022/2023, na ty z předešlého ročníku se fanoušci na střetnutí nedostanou. Z toho vyplývá, že v nabídce jednorázových vstupenek na souboj s Chebem nebudou všechna místa v ROCKNET ARÉNĚ. Pokud jste si ještě permanentní vstupenku neprodloužili i na nový ročník, nebo si ji nekoupili, máte možnost ve středu 17. srpna od 14 do 17 hodin na pokladně číslo 2, kde ale nebude možné zakoupit jednorázové vstupenky na první domácí přípravný duel.