Aktuální zprávy

Nalaďte se na play-off při autogramiádě! Šest Pirátů bude rozdávat podpisy v Globusu

Napsal 05.03.2023 Klub
O soupeři Pirátů v osmifinále druholigového play-off bude jasno nejpozději ve středu 8. března, kdy jsou na programu případné třetí zápasy předkola. Pokud vám více než týden bez vašich oblíbenců připadá jako příliš dlouhá doba, máme pro vás dobrou zprávu. V úterý 7. března se bude šestice členů A-týmu podepisovat od 15 hodin a 30 minut v chomutovském hypermarketu Globus.

Autogramiáda pořádaná klubem se dlouho neuskutečnila, i proto dostali fanoušci prostor, aby si vybrali, s kým by se chtěli potkat osobně i mimo ROCKNET ARÉNU. „Díky fanouškům máme na řadě stadionů domácí prostředí i venku. Možnost vybrat si na našem facebookovém profilu hráče na autogramiádu vnímáme jako jednu z forem poděkování za podporu v době po pádu do krajské ligy,“ vysvětluje autor myšlenky Roman Jüngling.

Příznivcům se nakonec budou podepisovat kapitán Viktor Hübl, jeho parťák z elitního útoku a jeden z nejlepších kanonýrů dlouhodobé části Jakub Chrpa, třetí nejproduktivnější hráč mužstva Milan Kostourek, na Tik Toku a Instagramu hodně aktivní František Mála, mladý útočník Jakub Zajíček a zkušený pilíř zadních řad Michal Žižka.

Využijte jedinečné příležitosti potkat se s hráči v neformální prostředí, kde bude prostor i pro osobní fotky či věnování nebo rychlé otázky při čekání na podpis. Po autogramiádě budou zbývat už jen čtyři do startu play-off, takže na vrchol sezóny se můžete příjemně naladit a získat cenný suvenýr třeba i v podobě plakátu týmu z předchozí a aktuální sezóny, které si každý z účastníků akce bude moci odnést, nebo knihy 75 let chomutovského hokeje.