Aktuální zprávy

Rodinné vandrování znovu s pirátskou účastí: Mládežníci na trasách, zástupci áčka v cíli

Napsal 06.05.2023 Klub
Znovu po roce můžete spojit hokej s poznáváním krás Krušných hor. V sobotu 27. května se totiž uskuteční další ročník Rodinného vandrování, jehož se můžete zúčastnit i se svými ratolestmi, pro něž bude připravena nejkratší dětská trasa. Stejně jako v předešlých letech budete moci po absolvování procházky v okolí Kalku získat podpis některého z Pirátů.

Před dvanácti měsíci se zajímavá akce vrátila po tříleté odmlce kvůli pandemii koronaviru, tentokrát není k pauze důvod, takže můžete ze hřiště v Jindřichově Vsi mezi devátou a jedenáctou hodinou opět vyrazit na tři různě dlouhé trasy. Nejdelší z nich měří 13 kilometrů, kratší má délku 9 kilometrů a nejkratší určená pro nejmenší účastníky s plněním úkolů bude čtyřkilometrová.

Právě na poslední trase bude možné potkat mládežníky Pirátů, kteří budou pomáhat s úkoly, jež budou děti plnit. Na všech třech trasách budou dvě občerstvovací stanice, v cíli pak bude v provozu kávový bar a připraven i doprovodný program, jehož součástí bude například vystoupení kapely Čtvrtá cenová.

Ve 13 hodin odstartuje autogramiáda Pirátů, během níž budou rozdávat podpisy Jakubové Chrpa s Mataiem a Viktor Hübl. Stejně jako před rokem by měl dorazit také chomutovský odchovanec Jakub Lauko, jenž se po vypadnutí Bostonu ze Stanleyova poháru přesunul na farmu, která však v play-off záhy také skončila.

Pokud nemáte na sobotu 27. května ještě plán, máte ideální příležitost strávit den ve scenériích Krušných hor, udělat procházkou něco pro své zdraví a také se potkat s Piráty nejrůznějšího věku. Stačí, když ráno vyrazíte do Jindřichovy Vsi a o zábavu máte postaráno i se svými ratolestmi.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov