Aktuální zprávy

Permanentkáři pozor! V neděli 10. září můžete vyrazit do kina na film Není sever jako sever

Napsal 01.09.2023 Klub
Před rokem slavil úspěch i mezi extraligovými videy snímek Kraj z produkce Laca Bittnera a jeho The Emotions Documentary. Autor celou minulou sezónu sbíral materiály pro celovečerní film nazvaný Není sever jako sever, který nyní míří do chomutovského kina Svět. Slavnostní premiéra proběhne v pátek 8. září, první veřejné promítání se uskuteční v neděli 10. září a to hned ve dvou časech, které jsou kompletně rezervovány pro majitele permanentních vstupenek na sezónu 2023/2024 či partnery klubu.

Pokud jste se na nový snímek těšili a máte už zakoupenou permanentní vstupenku na ročník 2023/2024, můžete být jedni z prvních fanoušků, kteří celovečerní film uvidí. Slavnostní premiéra je totiž už nyní vyprodána pozvanými hosty, mezi nimiž nechybí členové kádru z předešlé i aktuální sezóny či partneři klubu.

Hned o dva dny později zamluvil režisér, scénárista, kameraman, střihač, zvukař i produkční filmu malý sál chomutovského kina Svět především pro majitele permanentních vstupenek. „Nechtěl jsem, aby permanentkáři, kteří jsou také důležitou součástí pirátské rodiny, čekali o moc déle, proto jsem ve spolupráci s klubem vybral hned neděli 10. září,“ vysvětluje Laco Bittner.

První promítání proběhne od 16 hodin a 30 minut, druhá projekce je v plánu od 19 hodin. Každý z majitelů permanentní vstupenky si může vzít jednoho dalšího diváka jako doprovod s tím, že cena jednoho vstupu činí 120 korun. Místo si však mohou zamluvit také majitelé VIP karet ze sezóny 2022/2023, kteří musí přijít se zmíněnou VIP kartou, či noví partneři s už uzavřenu smlouvu pro ročník 2023/2024, kteří budou na seznamu.

Pokud vás tato možnost zaujala, můžete si rezervovat místo v malém sále chomutovského kina Svět během následujících tří dnů: v úterý 5. září bude od 15 do 18 hodin otevřena pokladna číslo 1 ROCKNET ARÉNY, ve středu 6. září bude možné učinit rezervaci od 15:30 do 17:30 ve fanshopu, kde bude poslední den možné prodloužit místa z předešlé sezóny, a ve čtvrtek 7. září bude opět k dispozici pokladna číslo 1 ROCKNET ARÉNY od 16 do 18 hodin.

Každý, kdo ve zmíněné dny a časy dorazí s platnou permanentní vstupenkou či VIP kartou a zaplatí příslušný obnos, bude zapsán na seznam, který jako jediný bude sloužit ke vstupu do malého sálu kina Svět s kapacitou 128 míst na jedno promítání. Pozor! Bez permanentní vstupenky nebo VIP karty nebude možné rezervaci učinit.

V případě, že se na vás pro neděli 10. září nedostane, nemusíte zoufat. Ve druhé polovině devátého měsíce roku 2023 je snímek Není sever jako sever zařazen také do klasického programu kina Svět. „Každý systém bude mít své nedostatky a vždycky se někomu nebude líbit. My jsme nechtěli z pozice klubu nikoho vyloženě upřednostnit a věříme, že omezení na maximálně dva vstupy na jednu permanentní vstupenku zajistí, aby se dostalo už v neděli 10. září na co nejvíc fanoušků,“ líčí mluvčí Piráti Libor Kult.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov