Aktuální zprávy

Konečně doma! Zápas s Hronovem se definitivně uskuteční v ROCKNET ARÉNĚ

Napsal 11.10.2023 Klub
Už téměř měsíc uplynul od chvíle, kdy měli Piráti vstoupit do základní části druhé ligy na domácím ledě proti Chebu. Porucha chlazení však premiéru před vlastními fanoušky oddálila. V sobotu 14. října však čekání skončí, neboť duel sedmého kola s Hronovem proběhne od 17 hodin a 30 minut na hlavní ploše chomutovské ROCKNET ARÉNY.

Svěřenci Martina Pešouta, Petra Martínka a Angela Krsteva zatím odehráli čtyři venkovní zápasy, z nichž vytěžili devět bodů za tři vítězství. Podlehli pouze v posledním odehraném duelu Příbrami na jejím ledě, nyní nastoupí poprvé v rámci základní části aktuálního ročníku druhé ligy v domácím prostředí.

„Pracovníci společnosti Kultura a sport za pomoci několika firem uvedli chlazení do stavu, který umožňuje odehrát sobotní utkání, za což jsme samozřejmě moc rádi a chceme za to poděkovat,“ uvádí manažer A-týmu Jiří Sochor. „Nicméně až samotný zápas ukáže, zda je současné řešení provozuschopné v delším časovém horizontu. Vzhledem k tomu, že podmínky během zápasu áčka nelze nasimulovat, se dá říct, že utkání s Hronovem bude takový zatěžkávací test,“ doplňuje jednatel společnosti, která provozuje seniorský hokej.

S výše uvedeným souvisí také řada dalších kroků. Nejzásadnější z nich se pak samozřejmě dotýkají vstupného. „Kdo si ještě nevyměnil voucher za plastovou permanentní vstupenku, bude tak moci učinit v den utkání s Hronovem oproti předložení voucheru na pokladně číslo 1, která bude otevřená od 16 hodin,“ líčí tiskový mluvčí klubu Libor Kult, který se mimo jiné stará rovněž o ticketing. „Online předprodej jednorázových vstupenek spouštíme se zveřejněním tohoto článku,“ uzavírá jedním dechem.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov