Aktuální zprávy

Chcete zajímavý vánoční dárek? Dres z výročního utkání by mohl být ideální. Aukce už běží

Napsal 05.11.2022 Klub
C h o m u t o v - Krátce před polovinou září chomutovský klub dodatečně oslavil 75. narozeniny formou utkání, v němž se proti sobě postavily dva týmy plné zajímavých jmen. Na ledě ROCKNET ARÉNY se proháněla spousta někdejších kapitánů i dalších osobností, jejichž dresy nyní můžete získat v aukci, která poběží až do úterý 22. listopadu do 19 hodin.
VSTUP DO AUKCE DRESŮ Z VÝROČNÍHO UTKÁNÍ

Do dražby jde 32 originálních trikotů z akce, která se uskutečnila 10. září 2022. Právě tehdy proti sobě zkřížily hokejky výběr hráčů, kteří působili v Chomutově ještě pod hlavičkou KLH, a postupový tým ze sezóny 2011/2012 doplněný o některá zajímavá jména.

Pokud jste po návratu chomutovského hokeje do nejvyšší soutěže po 38 letech nezískali dres některého ze svých oblíbenců, dostáváte nyní druhou příležitost, neboť mužstvo odehrálo výroční zápas ve stejný trikotech, v nichž se na jaře 2012 slavilo. V nabídce aktuální dražby najdete kromě jiných dres kapitána Milana Krafta, obránce Aleš Pavlase, brankářů Miroslava Hanuljaka s Milanem Řehořem či útočníků Štěpána Hřebejka, Milana Procházky, Petra Jíry nebo Lukáše Endála.

Jak už bylo zmíněno, úspěšný tým rozšířila i další jména včetně tří hokejistů, kteří zasáhli do aktuálního druholigového ročníku. Jedná se o Radka Havla, Romana Chlouby a Jaroslava Kůse, jenž ale tým dočasně opustil. Ve výběru KLH nastoupili například někdejší řízný bek Josef Révay, stále ještě aktivní zadák Jakub Trefný či oba současní trenéři A-týmu Petr Martínek s Kamilem Koláčkem.

Na ledě se objevili rovněž bývalí kapitáni Zdeněk Skořepa nebo Radek Šíp. Nechyběli ani dlouholeté opory jako Stanislav Mikšovic, Ladislav Boušek a Michal Jeslínek. Unikátnost dresů spočívá mimo jiné v tom, že dresy výběru KLH vybrali fanoušci, takže hráči ve vybraném trikotu nemuseli nikdy vyjet na led.

Chcete-li mít doma jedinečný suvenýr, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí v úterý 22. listopadu v již zmíněných 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu na 19:00:01. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Pravost zápasových originálů jako vždy potvrdí klub certifikátem.