Aktuální zprávy

Ceny na čtvrtfinále zůstávají stejné, rezervace míst s permanentními vstupenkami do čtvrtečního večera

Napsal 19.03.2024 Klub
Čtvrtý duel osmifinálové série mezi Letci z Letňan a Děčínem rozhodl o tom, že ve čtvrtfinále se Piráti střetnou znovu s týmem z hlavního města. Tentokrát však Chomutovští naberou směr na opačný konec Prahy, než tomu bylo v případě Braníku. Také ve čtvrtfinále se týmy střídají v pořádání zápasů a série odstartuje 23. března v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ. Prodloužení permanentních vstupenek i předprodej jednorázových běží už nyní.

V tuto chvíli je tedy jisté, že Piráti odehrají dvě domácí čtvrtfinálová utkání – v sobotu 23. března a ve středu 27. března. A právě na tyto dva duely si mohou majitelé permanentních vstupenek prodloužit svá místa od úterý 19. března do čtvrtka 21. března večer z pohodlí domova prostřednictvím prodejní aplikace Pirátů.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na čtvrtfinále?
    Od úterý 19. března 2024 do čtvrtka 21. března 2024.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na čtvrtfinále?
    Online od úterý 19. března 2024 do čtvrtka 21. března 2024 do 22 hodin.
    Na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY ve středu 20. března od 14:15 do 16:15 hodin a ve čtvrtek 21. března od 10 do 12 hodin.

    Jak se na zápasy čtvrtfinále dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na obě utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte ji mít uloženou v mobilním telefonu nebo si ji musíte vytisknout. Na utkání pak půjdete s mobilním telefonem či vytištěnou vstupenkou.

    Chci si na čtvrtfinále koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej na oba jisté zápasy čtvrtfinále se rozběhl v úterý 19. března a k dispozici jsou do čtvrtka 21. března do 22 hodin jen místa, na která nebyla před sezónou zakoupena permanentní vstupenka. Od čtvrtečního večera se pak uvolní do volného prodeje i místa s permanentními vstupenkami, které nebudou prodlouženy. Ve středu 20. i ve čtvrtek 21. března bude otevřena pokladna 1 ROCKNET ARÉNY, kde bude probíhat prodloužení permanentních vstupenek i předprodej jednorázových vstupenek. V den obou čtvrtfinálových zápasů se pokladny číslo 1 a 3 v ROCKNET ARÉNĚ otevřou vždy v 16 hodin.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

„Stejně jako u osmifinále bude nutné kliknout na každý zápas zvlášť a provést v něm stejný úkon. Pokud si fanoušci otevřou jen první čtvrtfinále, na třetí si permanentní vstupenku neprodlouží,“ upozorňuje Libor Kult. „Průběh před prvním osmifinále nás poučil, takže komplikace se vstupem do ROCKNET ARÉNY se opakovat nebudou,“ doplňuje klubový mluvčí.

Jak tedy permanentní vstupenku za zvýhodněnou cenu ve srovnání s jednorázovým vstupným prodloužit? Stačí ve zmíněném období vstoupit do prodejní aplikace Pirátů a vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku. Po zadání kódu, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku), dojde k uvolnění místa a po zaplacení k jeho prodloužení na daný duel. Každý, kdo si permanentní vstupenku takto prodlouží, půjde na zápasy s plastovou kartou jako v dosavadním průběhu sezóny. 

Kromě prodloužení z pohodlí domova bude ve středu 20. března od 14:15 do 16:15 a ve čtvrtek 21. března od 10 do 12 hodin v ROCKNET ARÉNĚ otevřena pokladna 1, kde také bude možné permanentní vstupenku prodloužit. Drobným omezením bude fakt, že platbu bude možné provést pouze hotově.

Při prodloužení permanentní vstupenky prostřednictvím online aplikace je potřeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace primárně nabídne cenu 150 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa na polovinu, tedy za 75 korun. Čestné, klubové a partnerské permanentní vstupenky v rámci uzavřených smluv jsou na play-off prodlouženy automaticky.

Pokud jde o jednorázové vstupné, které bude na čtvrtfinále stejně jako na osmifinále činit 170 korun pro dospělé a 85 korun pro děti do 140 cm, půjdou místa mimo rezervace pro majitele permanentních vstupenek do prodeje hned se spuštěním předprodeje. Do čtvrtka 21. března do 22 hodin však budou k dispozici pouze místa, na která nebyla před sezónou zakoupena permanentní vstupenka.

Ve čtvrtek večer se pak uvolní do prodeje všechna neprodloužená místa permanentních vstupenek. Jednorázové vstupenky bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY ve stejných termínech, kdy bude probíhat prodloužení permanentních vstupenek – tedy ve středu 20. března od 14:15 do 16:15 a ve čtvrtek 21. března od 10 do 12 hodin.  

Ceny vstupného na čtvrtfinále druhé ligy 2023/2024:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 170 Kč 170 Kč 170 Kč
děti do 140 cm 85 Kč 85 Kč 85 Kč
prodloužení permanentní vstupenky 150 Kč/utkání 150 Kč/utkání 150 Kč/utkání
prodloužení permanentní vstupenky pro děti do 140 cm 75 Kč 75 Kč 75 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY

×
Dnes v 17:30 | Muži
Piráti Chomutov
AZ Havířov