Aktuální zprávy

Aukce dresů ze Štědrého hokeje pomůže více než 55 tisíci, bez nového majitele zůstal jen jeden dres

Napsal 06.01.2024 Klub
První pátek roku 2024 se uzavřela online dražba dresů, v nichž společný tým Pirátů a Srdcařů Chomutov odehrál charitativní utkání proti mužstvu Real Top Praha v rámci akce Štědrý hokej. Výtěžek, který se zastavil na částce 55 191 korun, bude přidán k částce ze samotného utkání a dalším položkám, aby byl následně rozdělen mezi Pavla Čihaře a Matthiase Reinelta.

K mání bylo celkem sedmnáct originálních trikotů a šestnáct z nich poputuje k novým majitelům. Bez příhozu zůstal jen dres brankáře, který odchytal druhou polovinu střetnutí, v němž celek osobností z nejrůznějších sportovních i mimosportovních odvětví o gól zvítězilo.

Pomyslné stupně vítězů obsadily dresy Milana Kostourka a spoluzakladatele Srdcařů i Štědrého hokeje Martina Mašla. Uživatelé Shaki_33 a Heart19 u nich využili tlačítko Kup teď, takže je získali za rovných 10 000 korun. Bronzový stupínek nakonec patřil trikotu Milana Krafta, na který bylo nejčastěji přihozeno. Poslední třinácté zvýšení ceny na 3699 korun bylo pro nick Heini86 šťastné.

Právě uživatel Heini86 se stal jedním ze dvou dražitelů, kteří budou mít doma více dresů. V obou případech půjde o dva trikoty. Neboť Heini86 získal ještě dres Martina Ťupy, takže celkem pomohl částkou 5898 korun. Nick vladkov pak za 4398 korun uzmul oba dresy bez jmenovky.

Po dlouhé době se stalo, že aukce se uzavřela ještě před oficiálním koncem, neboť na dres Ladislava Bouška přihodil jako poslední nick Moncer devět vteřin před devatenáctou hodinou, kdy dražba vypršela.

Všichni noví majitelé si mohou dres s certifikátem pravosti vyzvednout po předchozí telefonické dohodě v kancelářích Pirátů, nebo si jej po dohodě mohou nechat zaslat na dobírku. To vše od pátku 12. ledna 2024. Všechny potřebné údaje a kontakty obdrží v následujících dnech prostřednictvím e-mailových schránek, které uvedli při registraci na webu sportovniaukce.cz.