Aktuální zprávy

Aukce dresů pro neurologii už nyní posunula rekord, k mání je ještě osmnáct kusů

Napsal 19.03.2024 Klub
Před rokem padla při aukce dresů pro chomutovskou porodnici poprvé v historii klubu hranice dvou set tisíc, šestý ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI je věnován neurologie a pár dní před koncem aukce je jasné, že bude vytvořen nový rekord klubových dražeb. Celková částka se už nyní vyšplhala těsně pod čtvrt milionu, což je o více než třicet tisíc víc než v předešlém roce.
AUKCE DRESŮ PRO NEUROLOGII

V tuto chvíli už dvanáct dresů získali uživatelé prostřednictvím tlačítka Kup teď. Jako první se uzavřel trikot kapitána Viktora Hübl, ještě v den zápasu s ústeckým Slovanem byly vydraženy další čtyři dresy. V tuto chvíli je jasné, že k novým majitelům poputují všechny trikoty, které byly do aukce vloženy.

Jak už bylo zmíněno, bude vytvořen nový rekord klubových aukcí. Ta pro porodnici vynesla 210 318 korun, neurologické dresy však pomohou částkou přesahující 240 000 korun. Aby padla hranici čtvrt milionu, může zajistit zbývajících osmnáct dresů, mezi nimiž stále figurují zajímavá jména.

Patří mezi ně například členové elitního obranného páru Patrik Kadeřávek s Jakubem Březákem či brankář Michael Petrásek. Z útočníků můžete stále získat mimo jiné dresy Tadeáše Svobody nebo hrdiny druhého osmifinále Martina Tůmy, který na ledě pražské Kobry vstřelil vítězný gól v prodloužení.

Pokud se chcete do aukce zapojit a pomoci místní neurologii, máte ještě pár dní. Stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz. Pak můžete kliknout na tlačítko Kup teď a dres bude váš hned. Případně můžete na některý z dresů přihodit a hlídat si, jestli vás jiný zájemce nepřebije. Aukce končí ve čtvrtek 21. března v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut.

×
Dnes v 17:30 | Muži
Piráti Chomutov
AZ Havířov