Reportáže

KLH Chomutov zdolal berounské Medvědy na jejich ledě 3:0

Napsal 18.12.2010 Václav Mohelník
C h o m u t o v - K dalšímu utkání nezajížděli Krušnohorci příliš daleko, jmenovitě do středočeského Berouna. Jako první v zápase šli do vedení hosté. Branku v oslabení vsítil kapitán Chomutova - Zdeněk Skořepa. Druhý zásah přidali hosté v sedmnácté minutě, kdy se trefil Štěpán Hřebejk. Poslední změna nastala těsně po začátku druhé třetiny. Síť za Furchem rozvlnil Milan Kraft. Chomutov porazil Beroun 3:0.
29.kolo so 18.12.2010
BER
0:3(0:2, 0:1, 0:0)
CHM
Beroun
Furch (Kareš) - Husák, Nedvěd, Jelínek, Látal, Jebavý, Veselý - Pavel, Kupec, Rudovský - Novotný, Hašek, Karpov - Vlček, Hafenrichter, Švagrovský - Forman, Žálčík, Polák
Chomutov
Hanuljak (Štěrba) - Kántor, Pulpán, Havíř, Mudroch, Mucha, Prošek - Radulay, Zucker, Davídek - Hluchý, Skořepa, Jíra - Hřebejk, Kraft, Kuběna - Selinger

Shrnutí

Psala se šestá minuta zápasu, když přišlo důležité vyloučení hostujícího Pavla Kuběny. Nepřišel gól domácího týmu z přesilové hry, ale naopak gól v oslabení, který vstřelil Chomutov. Puk si u mantinelu povodil Petr Jíra, který přesnou přihrávkou našel Zdeňka Skořepu, a ten neměl problém zakončit – 0:1.

Do dvoubrankového vedení se dostal Chomutov v sedmnácté minutě. Před bránou se objevil Štěpán Hřebejk, který zaskočil Dominika Furcha, zastrčením puku do brány - 0:2. První třetina skončila vítězstvím Chomutova v poměru dva nula.

Druhou třetinu začali hosté ještě lépe, nežli tu první. Pouhých třicet sekund druhé třetiny stačilo, aby se krušnohorci dostali do tříbrankového vedení. Milan Kraft si před brankou počíhal na domácí chybu obránců a bezpečně zvýšil náskok - 0:3. V sedmadvacáté minutě se Milan Kraft ozval podruhé. Tentokrát se za Furchem ozvala tyč domácí brány.

Třetí třetinu si Chomutov svůj pracně vypracovaný náskok hlídal a nenechal domácím ani kousek ledu zadarmo. Domácí mohli zkorigovat stav zápasu v devětapadesáté minutě, ale to by musel Jiří Hašek trefit opuštěnou bránu Severočechů. Chomutov vyhrál v Berouně 3:0.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov