Vždy při kotrole majitelů a zahraničního vedení glóbu se počítá kurz o proti zahraničním cenám a okamžitě se zdraží nebo sníží gramáž porcí.
Vedení jaké tady je každé zdražení vítá,co chtít po lidech s rychlomaturitou,tu má skoro každý měšťák!
Takže flusací klobása je jedna z možností,jak zatíženému žaludku odlehčit
a na otázku proč jsou tak sladký vám řeknou,že jim je dovážej už loupaný a mražený a oni je jen tepelně upraví v konvektomatu,na sucho.......... Paradox je,že o patro výš je 10 kuchařů,co se kopou do řiti,protože něčí kámoš šéfuje aramarku
. sice se říká, že je to (aspoň zvukově) podobný maďarštině, ale to naštěstí ne. Bo když se do toho opře maďar, to je fakt na panáka pálenky. Ale finština se poslouchá moc pěkně. sice víš kulový, co ti laponec vypráví, ale to vůbec nevadí.
Takže by se mělo jídlo rozvážet a pravděpodobně ohřívat !!!
U mne v dílně jsi říkal : včera jsem s paní chvilku koukal a musím uznat,že to ěpatné není. Škoda,že mi utekli první díly . Konec citace !!Radku,to není ostuda
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.