Aktuální zprávy

Postupové bílé dresy jdou do aukce, dražit můžete do začátku června

Napsal 13.05.2022 Klub
C h o m u t o v - Ročník 2021/2022 bude v klubové historii zapsán jako téměř stoprocentní, neboť Piráti postoupili z krajské ligy do třetí nejvyšší soutěže a navíc prohráli až úplně poslední duel, před nímž už měli jistotu posunu do druhé ligy. Od pátku 13. května do čtvrtku 2. června můžete získat cenný suvenýr, jelikož k mání budou bílé dresy, v nichž svěřenci Petra Martínka nastoupili ke třetímu souboji kvalifikace o druhou ligu v Mělníku, kde definitivně rozhodli o postupu.
DO AUKCE MŮŽETE VSTOUPIT ZDE

Do dražby jde 31 trikotů, z nichž drtivá většina má na zádech jmenovku na suchý zip. Pouze ve dvou případech můžete přihazovat na dresy bez jména. Ve všech případech se jedná o zápasové originály ze sezóny 2022/2023, jejichž pravost klub opět potvrdí certifikátem.

Výčet jmen je hodně zajímavý, fanoušci mohou vybírat podle různých preferencí. Pokud vás zaujaly výkony Romana Chlouby, který opanoval produktivitu i pořadí střelců základní části krajské ligy, Patrika Huňadyho, jenž vyhrál kanadské bodování finále krajské ligy, nebo Milana Kostourka, jehož jméno najdete na samotném vrcholu produktivity kvalifikační skupiny Sever, máte jasno.

Zajímavé příběhy se však skrývají také u jiných dresů. Například Angel Krstev sice do žádného utkání nezasáhl, ale pravidelně stál na střídačce jako jeden z členů trenérského štábu. Danko Deveri se pak poctivě připravoval na návrat k hokeji, když v posledním střetnutí základní části doma s Roudnicí nad Labem zapsal i asistenci, přestože se jednalo o jeho první mistrovské utkání od konce ročníku 2016/2017.

Poprvé v nové éře, kdy se klub odrážel se sportovního dna, můžete mít doma dres zahraničního hráče, protože v nabídce figuruje také trikot slovinského útočníka Erika Mežnara. Přihodit můžete rovněž na poslední zápasový dres nového vedoucího mužstva Petr Freiberga či na trikot kapitána Jaroslava Kůse, jenž vedl tým i během hostování některých opor ve druholigovém Děčíně.

Dost prostoru dostávali také mladí hráči, kteří nezřídka při debutech skórovali jako první z Pirátů. Talentované mládí zastupují například David Černý a David Petrásek. Nabídka je zkrátka opravdu pestrá, stačí si vybrat a zapojit se. Stejně jako před rokem tak můžete učinit i přes tlačítko Kup teď. U něj vidíte hodnotu, za jakou je dres k mání okamžitě a jehož aukce tím pádem skončí ihned.

U dresů, u nichž nikdo na uvedené tlačítko neklikne, platí standardní postup. Chcete-li bílý postupový trikot ze sezóny 2021/2022, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí ve čtvrtek 2. června v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov