Aktuální zprávy

Pomozte pirátské mládeži, vypukla aukce dresů z přípravy v designu nadačního fondu

Napsal 23.09.2023 Klub
Třetím rokem po sobě odehráli Piráti přípravné zápasy ve speciálních dresech, které nyní míří do dražby, v níž můžete získat unikátní suvenýr. Navíc tím pomůžete dobré věci, jelikož výtěžek pomůže sociálně znevýhodněným talentům v pirátské organizaci. Na purpurové dresy můžete přihazovat až do čtvrtka 5. října 2023.
VSTUP DO AUKCE DRESŮ PRO NADAČNÍ FOND

Základ pro projekt Hokej pro všechny položila už na sklonku srpna aukce jediných dvou trikotů pro Nadační fond Pirátské srdce se jmenovkami, které oblékli během rozbruslení prvního domácího přípravného utkání s pražskou Slavií chomutovští odchovanci se smlouvami v NHL. Dresy Jakuba Lauka s Davidem Kämpfem vynesly více než třináct tisíc korun.

Další prostředky může vynést aktuální aukce, do níž putovalo 28 potenciálních artefaktů pro příznivce Pirátů. Podobně jako v předešlých dvou případech figuruje na zádech namísto jmen hráčů jednotný „nápis“. Vzhledem k účelu výtěžku aukce i designu dresů jím je tentokrát Pirátské srdce.

Samozřejmě drtivá většina hráčů odehrála přípravné duely s jediným číslem, takže se dá říct, že konkrétní dres je konkrétního hráče i bez jména na zádech. Jak už bylo zmíněno, půjde o opravdu výjimečné suvenýry, neboť ve fanshopu se fanouškovská verze neprodávala. V případě, že nechcete čekat až do konce aukce, můžete využít tlačítko Kup teď, jež má u všech dresů stejnou hodnotu a po jehož užití bude dres váš ihned.

U dresů, u nichž nikdo na uvedené tlačítko neklikne, platí standardní postup. Chcete-li bílý trikot ze sezóny 2022/2023, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí ve čtvrtek 5. října v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Pravost zápasových originálů z pirátské přípravy jako vždy klub potvrdí certifikátem.