Aktuální zprávy

Po sedmnáctkách míří do Chomutova dvacítky, ROCKNET ARÉNA hostí další turnaj pěti zemí

Napsal 03.11.2023 Klub
Na začátku srpna se v Chomutově uskutečnilo klání národních týmů do sedmnácti let, jehož se zúčastnili také Američané. Nyní se blíží první klasická reprezentační pauza sezóny a také během ní budou led hlavní plochy ROCKNET ARÉNY brázdit talentovaní mladíci. Pod Krušnými horami se od 8. do 12. listopadu uskuteční turnajová generálka před prosincovým světovým šampionátem.
NÁKUP DENNÍCH BALÍČKŮ

Zatímco v úvodu druhého prázdninového měsíce zůstal chomutovský odchovanec kvůli zranění mimo akci, tentokrát v nominaci zástupce Pirátů figuruje. Pozvánku od trenérského štábu Patrik Augusta, Robert Reichel a Pavel Trnka totiž obdržel Dominik Badinka, který působí se svým dvojčetem Danielem ve švédském Malmö, v jehož dresu zapsal už dva starty v tamní nejvyšší seniorské soutěži.

Do akce vyrazí řada kandidátů na příští draft NHL, takže se určitě bude nač dívat. Pokud chcete zajímavé zápasy sledovat, můžete zakoupit vstupenky online nebo na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY v den utkání. Ta se otevře vždy 45 minut před úvodním vhazováním hracího dne a první čtyři hrací dny bude otevřena do 18:45. V neděli 12. listopadu pak do 16:45.

Denní vstupenka vyjde na 150 korun, pokud bude chtít navštívit pouze jeden zápas, zaplatí 100 korun„Věříme, že fanoušci si najdou cestu do hlediště, kde budou otevřeny sektory na straně od kina Svět - tedy A, B, C, D a E,“ přibližuje klubový mluvčí Libor Kult s tím, že bude zajištěno také občerstvení v restauraci přímo uvnitř arény, v rohu nad fanshopem a v jednom stánku na straně od kina Svět. „Provozovatel občerstvení se takto rozhodl už od začátku turnaje,“ hlásí šéf klubové komunikace.

VSTUPENKY NA JEDNOTLIVÁ UTKÁNÍ

Program turnaje 5 zemí v ROCKNET ARÉNĚ:

Středa 8. listopadu:
15:00 Slovensko – Finsko
18:30 Česko – Švýcarsko

Čtvrtek 9. listopadu:
15:00 Švýcarsko – Švédsko
18:30 Česko – Finsko

Pátek 10. listopadu:
15:00 Finsko – Švýcarsko
18:30 Švédsko – Slovensko

Sobota 11. listopadu:
15:00 Slovensko – Švýcarsko
18:30 Česko – Švédsko

Neděle 12. listopadu:
13:00 Švédsko – Finsko
16:30 Česko – Slovensko

Foto: Ronald Hansel (Juniorský hokej)