Aktuální zprávy

Po roce znovu na malé hale. Generálka se Sokolovem bohužel pouze s permanentkou

Napsal 03.09.2023 Klub
Psal se konec srpna 2022 a po velkých peripetiích s hledáním náhradního hřiště se duel s německým Erfurtem uskutečnil na ploše tréninkové haly ROCKNET ARÉNY obsypané fanoušky obou táborů. Mělo se jednat o raritu, ale osud tomu chtěl, že premiéra na malé hale nebude zároveň derniérou. Ve čtvrtek 7. září od 17 hodin a 30 minut se tam totiž uskuteční duel Pirátů se Sokolovem.

„Bohužel problémy s chlazením na hlavní ploše ROCKNET ARÉNY stále přetrvávají a nyní už víme, že do termínu zápasu se Sokolovem led v hlavní hale nebude,“ vysvětluje klubový mluvčí Libor Kult. „Jednou z variant bylo odehrání zápasu v Sokolově, ale tam zrovna probíhá bělení ledu, proto jsme opět po roce zvolili malou halu naší arény,“ pokračuje šéf komunikace Pirátů.

„Vzhledem k omezené kapacitě jsme bohužel nuceni omezit i přístup fanoušků, takže vstup bude umožněn pouze majitelům permanentních vstupenek a to stejně jako před rokem v prostoru za trestnými lavicemi malé haly, tedy z louky mezi halou a saunou,“ dodává zástupce klubu.

Pro majitele VIP karet z minulého ročníku, které platí i na přípravu, a nové partnery se smlouvou na sezónu 2023/2024 bude k dispozici ochoz malé haly, kam bude umožněn přístup přes recepci ROCKNET ARÉNY. Stejně jako před rokem bude zajištěno občerstvení před ROCKNET ARÉNOU, toalety budou k dispozici tentokrát vedle restaurace uvnitř arény, kam bude umožněn přístup přes recepci arény.

„Mrzí nás, že naši fanoušci znovu zažijí určitý diskomfort, ale věříme, že i tak vytvoří parádní atmosféru stejně jako před rokem. Pro všechny, kteří se na malou halu nedostanou či nevydají, bude připravený stream, jenž bude tentokrát zdarma,“ uzavírá Libor Kult.