Aktuální zprávy

Pirátské streamy pokračují, přenosy se navíc přesouvají na profesionální platformu

06.08.2023 Tisková zpráva
Po pádu do krajské ligy si mohli chomutovští příznivci vychutnat téměř všechny zápasy Pirátů z pohodlí domova, u venkovních zápasů se staly tradicí komentované přenosy. Pokud jste si na tuto službu zvykli, jistě vás potěší, že i nadále bude klub točit vlastní streamy, které se navíc přesouvají na platformu TVCOM.

„Chtěli bychom touto cestou poděkovat vedení Asociace druholigových klubů a společnosti Perinvest, že nám naše vlastní streamy znovu umožnily. A určitě nesmíme zapomenout na všechny kluby, které nám v minulém ročníku poskytly zázemí,“ vzkazuje klubový mluvčí Libor Kult.

Také v sezóně 2023/2024 se tedy fanoušci mohou těšit na komentované streamy z venkovních zápasů. „Líbilo by se nám, kdybychom měli komentované i zápasy z ROCKNET ARÉNY, ovšem z kapacitních důvodů to zatím nevidíme reálně ani v novém ročníku druhé ligy,“ přibližuje šéf klubové komunikace.

S novou sezónou přichází i dvě novinky – nová platforma a vyšší cena. Nově bude stát jeden přenos 70 korun, ovšem odpadnou problémy s výpadky. „Dohodli jsme se s platformou TVCOM, která je zárukou, že streamy poběží kontinuálně a nebudeme muset řešit náhradní přenosy, ani nic podobného jako u Facebooku,“ hlásí Roman Jüngling, který jednání vedl.

„Věříme, že navýšení není vzhledem k nové platformě, která už je na rozdíl od Facebooku placená, tak markantní. Navíc nám to dává další možnost prezentovat naše stávající partnery, nebo případně získat nové čistě pro streamy,“ doplňuje jedním dechem na závěr.

Pokud tedy chcete sledovat streamy už z přípravných duelů, zaregistrujte se na www.tvcom.cz a postupujte podle návodu, který na zmíněné stránce naleznete. Pak už jen stačí vybrat přenos Pirátů a můžete zápas sledovat.