Aktuální zprávy

Piráti znovu uspořádají dva letní kempy, poprvé pod hlavičkou Piráti Development

Napsal 11.01.2023 Klub
První ročník kempů pořádaných klubem je minulostí, nový už klepe na dveře. Znovu se uskuteční dva turnusy v úvodu a závěru července, opět mohou do Chomutova dorazit hokejisté ročníků 2008 až 2016. A stejně jako před rokem je šance, že dorazí mezi frekventanty některý z odchovanců Pirátů, kteří působí v zámoří, byť jejich účast není definitivně potvrzena.

Kapacita na každý z turnusů činí 60 hráčů do pole a osm brankářů. Pokud chcete, aby váš mladý hokejista zažil komfort moderní ROCKNET ARÉNY a zajímavý program i mimo hokej, neváhejte a rezervujte si místo. Vybírat můžete z termínů od 2. do 7. července nebo od 22. do 29. července.

V obou případech můžete zvolit „příměstskou“ variantu s přespáním doma či variantu s ubytováním v areálu unikátního Kamencového jezera, které je jediným na světě. Právě v okolí přírodní rarity bude nejčastěji probíhat doprovodný program, jehož součástí budou stezka odvahy, fotbal, plážový volejbal nebo regenerace ve formě koupání v jezeře. Všichni frekventanti budou moci využít také služeb fyzioterapeuta.

Samozřejmostí bude zajištění pitného režimu a oběda se svačinami. V případě varianty s ubytováním pak bude součástí také plná penze. A jak bude vypadat hokejová část program? Oba turnusy garantují deset hodin na ledě a herní suchou přípravu ve formě kolektivních sportů. Pokud vás nabídka zaujala, využijte výše uvedeného odkazu či QR kódu na obrázku níže a zamluvte si místo na jedno z turnusů.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov