Aktuální zprávy

Na semifinále za stejné ceny jako před rokem, rezervace pro permanentkáře do pondělí večer

Napsal 29.03.2024 Klub
Piráti podruhé za sebou dokráčeli v rámci play-off druhé ligy podruhé za sebou do fáze, kdy narazí na soupeře ze skupiny Východ. Znovu jím bude jihomoravský tým, ovšem tentokrát z Vyškova. Další změnou je, že družina kolem kapitána Viktora Hübla začne sérii na čtyři vítězství před svými skvělými fanoušky. První dvě bitvy s druhým týmem protější skupiny po základní části se uskuteční krátce po Velikonocích, prodloužení míst s permanentními vstupenkami a předprodej jednorázových vstupenek odstartovaly v pátek 29. března.

Semifinále mezi Piráty a Vyškovem odstartuje v ROCKNET ARÉNĚ brzy po svátcích jara ve středu 3. ve čtvrtek 4. dubna. Právě na tyto dva duely si mohou majitelé permanentních vstupenek prodloužit svá místa od pátku 29. března do pondělí 1. dubna večer z pohodlí domova prostřednictvím prodejní aplikace Pirátů.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na semifinále?
    Od pátku 29. března 2024 do pondělí 1. dubna 2024.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na semifinále?
    Online od pátku 29. března 2024 do pondělí 1. dubna 2024 do 22 hodin.
    Na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY v sobotu 30. března od 13 do 15 hodin a v neděli 31. března od 10 do 12 hodin.

    Jak se na zápasy semifinále dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na obě utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte ji mít uloženou v mobilním telefonu nebo si ji musíte vytisknout. Na utkání pak půjdete s mobilním telefonem či vytištěnou vstupenkou.

    Chci si na semifinále koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej na první dvě semifinále se rozběhl v pátek 29. března a k dispozici jsou do pondělí 1. dubna do 22 hodin jen místa, na která nebyla před sezónou zakoupena permanentní vstupenka. Od pondělního večera se pak uvolní do volného prodeje i místa s permanentními vstupenkami, které nebudou prodlouženy. V sobotu 30. a v neděli 31. března bude otevřena pokladna 1 ROCKNET ARÉNY, kde bude probíhat prodloužení permanentních vstupenek i předprodej jednorázových vstupenek. V den obou semifinálových zápasů se pokladny číslo 1 a 3 v ROCKNET ARÉNĚ otevřou vždy v 16 hodin.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

„Jako doposud v play-off bude nutné kliknout na každý zápas zvlášť a provést v něm stejný úkon, aby byla permanentní vstupenka prodloužena na oba zápasy. Pokud si fanoušci otevřou jen první semifinále, na druhé si permanentní vstupenku neprodlouží,“ upozorňuje Libor Kult. „Pokud jde o ceny, ponechali jsme jejich výši jako před rokem, přestože téměř vše se zdražuje. Vnímáme tento krok jako poděkování našim fanouškům za podporu, kterou díky nim máme a kterou nám řada klubů i ve vyšších soutěžích může závidět,“ doplňuje klubový mluvčí.

Jak tedy permanentní vstupenku za zvýhodněnou cenu ve srovnání s jednorázovým vstupným prodloužit? Stačí ve zmíněném období vstoupit do prodejní aplikace Pirátů a vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku. Po zadání kódu, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku), dojde k uvolnění místa a po zaplacení k jeho prodloužení na daný duel. Každý, kdo si permanentní vstupenku takto prodlouží, půjde na zápasy s plastovou kartou jako v dosavadním průběhu sezóny. 

Kromě prodloužení z pohodlí domova bude v sobotu 30. března od 13 do 15 hodin a v neděli 31. března od 10 do 12 hodin v ROCKNET ARÉNĚ otevřena pokladna 1, kde také bude možné permanentní vstupenku prodloužit. Drobným omezením bude fakt, že platbu bude možné provést pouze hotově. „Situaci nám trochu komplikuje fakt, že do předprodeje zasahují velikonoční svátky, proto jsme ho na pokladně ROCKNERT ARÉNY směřovali ještě před samotné velikonoční pondělí a také kolem prvních dvou zápasů finále dorostu, aby případně fanoušci mohli zůstat i mládežnický hokej,“ přibližuje Libor Kult, který má prodej vstupenek v gesci.

Při prodloužení permanentní vstupenky prostřednictvím online aplikace je potřeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace primárně nabídne cenu 180 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa za polovinu, tedy za 90 korun. Čestné, klubové a partnerské permanentní vstupenky v rámci uzavřených smluv jsou na play-off prodlouženy automaticky.

Pokud jde o jednorázové vstupné, které bude na semifinále stejně jako před rokem činit 200 korun pro dospělé a 100 korun pro děti do 140 cm, půjdou místa mimo rezervace pro majitele permanentních vstupenek do prodeje hned se spuštěním předprodeje. Do pondělí 1. dubna do 22 hodin však budou k dispozici pouze místa, na která nebyla před sezónou zakoupena permanentní vstupenka.

Ve pondělí večer se pak uvolní do prodeje všechna neprodloužená místa permanentních vstupenek. Jednorázové vstupenky bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY ve stejných termínech, kdy bude probíhat prodloužení permanentních vstupenek – tedy v sobotu 30. března od 13 do 15 hodin a v neděli 31. března od 10 do 12 hodin.  

Ceny vstupného na semifinále druhé ligy 2023/2024:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 200 Kč 200 Kč 200 Kč
děti do 140 cm 100 Kč 100 Kč 100 Kč
prodloužení permanentní vstupenky 180 Kč/utkání 180 Kč/utkání 180 Kč/utkání
prodloužení permanentní vstupenky pro děti do 140 cm 90 Kč 90 Kč 90 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY

×
Dnes v 17:30 | Muži
Piráti Chomutov
AZ Havířov