Aktuální zprávy

Duel pro nemocnici: Čestné buly, prodej minidresů, zkouška resuscitace či prohlídka sanitek

Napsal 18.02.2023 Klub
Stejně jako během předešlých čtyř ročníků projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI nabídne zápas ve speciálních dresech zajímavý program v podobě řady doprovodných akcí. Některé z nich se uskutečnily už v minulých ročnících, klub však připravil i jednu novinku. Tak nezapomeňte, střetnutí startuje v sobotu 18. února v 17 hodin a 30 minut, ale určitě se vyplatí dorazit dříve.

ONLINE PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA ZÁPAS PIRÁTI CHOMUTOV – HC LETCI LETŇANY

Část programu už byla naznačena při zveřejnění data konání pátého zápasu pro nemocnici. Stejně jako v předešlých letech budou přítomny převozové sanitní vozy, které si bude možné prohlédnout a zároveň při gólu Pirátů spustí majáky i sirény. Před fanshopem si pak kterýkoliv zájemce bude moci vyzkoušet resuscitaci s masáží srdce a umělým dýcháním na figuríně pod odborným dohledem.

Samozřejmostí je upravená gólová znělka a také „nemocniční“ repertoár písniček, které budou znít z reproduktorů ROCKNET ARÉNY. V předešlých ročnících vždy došlo také k vhození čestného buly, které tentokrát obstará zástupce nemocnice.

Jak už bylo zmíněno, fanoušky čeká rovněž jedna novinka, prostřednictvím které mohou chomutovskou porodnici také podpořit. Během zápasu se totiž v hledišti i VIP prostorách budou pohybovat klubové hostesky s limitovanou edicí minidresů do auta.

„Nechali jsme jich vyrobit pouze omezené množství s tím, že ve fanshopu ke koupi nebudou. Ten, kdo bude chtít minidres získat, přispěje částkou od jedné stokoruny do libovolné výše s tím, že horní hranice bude omezena pouze dobrovolností nakupujících,“ přibližuje šéf pirátského fanshopu a místopředseda klubu Jaroslav Procházka s tím, že výtěžek prodeje minidresů doplní částku z aukce zápasových trikotů.