Preview k zápasu

Generálku před ligou obstará souboj s Mostem, on-line předprodej už běží

Napsal 13.09.2022 Michal Novotný
C h o m u t o v - Na závěr přípravy před nadcházející sezónou zavítají na led chomutovské ROCKNET arény Lvi z nedalékého Mostu. V odvetě posledního utkání se Piráti budou chtít jistě pozitivně naladit na ostré druholigové souboje. Jak se jim to podaří, můžete sledovat v úterý 13. září od 17:30 přímo v hledišti chomutovské arény.

Piráti v posledním zápase přehráli Lvy na jejich ledě, Mostečtí svůj poslední zápas nedohráli.

Svěřenci Kamila Koláčka přípravu na ligovou sezónu zakončují dvojzápasem se sousedním Mostem. Na ledě severočeského rivala zvítězili po vyrovnaném průběhu utkání v poměru 5:3. Domácí se rychle dostali do vedení, nicméně chomutovští hokejisté zápas postupně otočili a tři minuty před koncem pečetil výhru hostů po krásné akci Jakub Chrpa.

Mostečtí hned druhý den po domácí porážce s Piráty vyrazili na led Letců z pražských Letňan. Nicméně tento zájezd do hlavního města nevyšel týmu vedeném Vladimírem Kýhosem podle představ. Na začátku druhé třetiny, za stavu 2:0 pro domácí, se po sporném vyloučení rozhodli Mostečtí v utkání nepokračovat a to tak zůstalo nedohráno.

MOSTEČTÍ LVI – PIRÁTI CHOMUTOV 3:5 (1:1, 0:1, 2:3)

Branky a nahrávky: 3. Kysela (Písařík), 51. Urbánek, 52. Nedrda (Mical) – 17. Hübl (Chrpa, Kostourek), 25. Zajíček (Chlouba, Charousek), 46. Mála (Zajíček, Kůs), 51. Chlouba (Kůs), 57. Chrpa (Kostourek, Hübl).
Vyloučení: 5:5. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0 Střely na branku: 41:38.


Sestava Lvů: Hosnedl – Urbánek, Havlůj, Steinocher, Kroupa, Hofmann, Šesták, – Kysela, Písařík, Böhm – Šimeček, Kýhos, Procházka – Nedrda, Zdeněk, Mical.

Sestava Pirátů: Běhula – Charousek, Seemann, Havel, Ferbas, Žižka, Pavlát, Petrásek – Chrpa, Hübl, Kostourek – Zajiček, Kůs, Chlouba – Koblížek, Mežnar, Mála.