Aktuální zprávy

Seznamte se! V těchto dresech odehrají Piráti poslední duel nadstavby pro neurologii

01.03.2024 Tisková zpráva
Už jen několik desítek hodin zbývá do startu šestého ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. Proběhne v rámci závěrečného utkání dlouhodobé fáze druhé ligy s Ústeckým Slovanem v sobotu 2. března od 17 hodin a 30 minut. Všichni, kdo jsou zvědaví, jak vypadají dresy, jejichž dražba následně pomůže chomutovskému neurologickému oddělení, nechť se začtou do následujících řádků.

Už tradičně se barvy speciálních dresů pro nemocniční utkání liší od těch, v nichž A-tým hraje mistrovské zápasy v dané sezóně. Tentokrát došlo na kombinaci fialové barvy se tyrkysovými prvky. „Grafické studio Trifor připravilo několik návrhů loga. Po jeho vybrání jsme se domluvili, že některé prvky z nepoužitých log přeneseme na dresy,“ popisuje kreativní šéf klubového marketingu Roman Jüngling. „Proto kromě loga dominují dresů tři různé prvky symbolizující nervová spojení a samotné logo letošního ročníku je také uvnitř čísel,“ doplňuje ještě.

V partyboxu pod režií v rohu na straně domácího kotle naproti fanshopu budou přítomny chomutovské sestřičky, které zájemcům o přestávkách změří puls, krevní tlak a hladinu cukru v krvi. Na druhé straně u fanshopu si pak bude možné vyzkoušet na figuríně první pomoc. „Já osobně jsem rád, že naši fanoušci si mohou v rámci utkání pro nemocnici nechat změřit základní hodnoty a vyzkoušet první pomoc. Člověk opravdu nikdy neví, kdy se mu takové informace budou hodit, což dokázal i příběh Pavla Čihaře, u kterého byla důležitá mimo jiné i rychlá reakce jeho manželky,“ líčí Roman Jüngling.

Během samotného utkání bude možné u hostesek zakoupit minidresy, které budou kopií těch zápasových, a ve fanshopu speciální puky. „Při zápase prozradíme minimální ceny a stejně jako v minulosti v podobných případech budeme rádi za jakýkoliv příspěvek navíc,“ vypráví muž, který je zároveň režisérem multimediální kostky. Také ta nabídne jako vždy speciální program včetně hudby v duchu nemocničního utkání. „A tentokrát jsme připravili i jedno překvapení pro milovníky českého zlatavého moku, kteří dostanou možnost pomoci také díky místnímu pivovaru Karásek & Stülpner, jemuž bychom tímto chtěli poděkovat za podporu našeho projektu,“ uzavírá Roman Jüngling.

Pokud se na Velké severočeské derby ve speciálních dresech chystáte, určitě přijďte včas, abyste stihli i slavnostní ceremoniál před úvodním vhazováním.