Aktuální zprávy

Permanentní vstupenky se začnou prodávat 1. srpna, rezervace pro stávající do 6. září

Napsal 26.07.2023 Klub
Rozpisy přípravných i ligových zápasů jsou známy, podoba kádru z drtivé většiny rovněž, takže fanoušci už čekají pouze na ceny permanentních a jednorázových vstupenek pro druholigovou sezónu 2023/2024, které se vzhledem k ekonomické situaci v České republice nepatrně zvýšily. Stejně jako před rokem vypukne prodej permanentních vstupenek na domácí zápasy Pirátů ve druhé lize online i ve fanshopu ROCKNET ARÉNY 1. srpna.
APLIKACE PRO NÁKUP PERMANENTNÍCH VSTUPENEK

Stejně jako v posledních třech letech i během ročníku 2023/2024 opět budou pouze dva typy permanentních vstupenek a jednorázového vstupného. Děti do 140 centimetrů budou chodit na mistrovské zápasy za 60 korun, všichni ostatní za 120 korun. „Vzhledem k inflaci jsme ceny vstupného i permanentních vstupenek museli upravit. Věříme, že námi zvolené zvýšení neovlivní návštěvnost, která byla v posledních dvou sezónách nadstandardní na poměry soutěží, které jsme hráli. Naší snahou bylo najít co nejpřijatelnější cenu z pohledu klubu i fanoušků,“ přibližuje tiskový mluvčí Libor Kult s tím, že děti do 110 centimetrů mají nadále volný vstup bez nároku na vlastní sedačku.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu koupit permanentku?
    Od úterý 1. srpna 2023 do středy 13. září 2023.

    Kde si můžu koupit permanentku?
    Od pondělí 1. srpna 2023 online. Ve fanshopu ROCKNET ARÉNY od 1. do 4. srpna a 7. srpna 2023 vždy od 14 do 17 hodin, následně od 9. srpna 2023 každou středu a každý pátek vždy od 15 do 17 hodin. Pokud bude prodej omezen, klub tuto skutečnost zveřejní.

    Jak si můžu permanentku vyzvednout?
    Pokud zakoupíte permanentní vstupenku osobně ve fanshopu ROCKNET ARÉNY, odejdete rovnou s plastovou kartou. V případě nákupu online si plastovou kartu budete moci vyzvednout po předložení voucheru ve fanshopu ROCKNET ARÉNY ve dny, kdy bude probíhat prodej permanentních vstupenek, pokud nebude prodej omezen.

    Dokdy mám jako stávající permanentkář blokováno své místo?
    Ochranná lhůta na sedadla, která jsou z předešlé sezóny obsazena permanentkáři, platí do středy 6. září 2023. Od čtvrtka 7. září 2023 budou všechna nezakoupená místa volně k dispozici všem zájemcům o permanentní vstupenky.

    Měl jsem permanentku v minulé sezóně, ale moje místo mi nevyhovuje. Mohu si vybrat jiné?
    Samozřejmě. K dispozici budou po celou dobu prodeje všechna v daný moment volná sedadla, která si mohou zakoupit i fanoušci, kteří v sezóně 2022/2023 permanentní vstupenku neměli. Pokud si vyhlédnete rezervované sedadlo, budete muset s nákupem počkat do konce ochranné lhůty pro majitele permanentních vstupenek ze sezóny 2022/2023.

    Chtěl bych si nově koupit permanentku. Jaký typ karty mám zvolit?
    CAPTAIN CARD je určena pro všechny, kteří nespadají do kategorie BABY, a dostupná ve všech sektorech.
    BABY CARD je nejlepší volbou pro děti do 140 cm a je dostupná pouze na místa určená k sezení. Děti do 110 cm mohou jít na utkání zdarma bez nároku na sedadlo.

    Jaké zápasy permanentní vstupenka zahrnuje?
    Permanentní vstupenka platí na domácí přípravná utkání před ročníkem 2023/2024 a domácí mistrovská utkání druhé ligy včetně nadstavbové skupiny.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Piráty čeká v základní části čtrnáct domácích duelů, dalších minimálně šest přijde na řadu v nadstavbové skupině, do nichž se západní konference rozdělí. Na všechny tyto zápasy umožní vstup permanentní vstupenka, která bude zahrnovat i přípravu 2023, na niž bude vstupné 60 korun. „Po startu prodeje bude možné zakoupit permanentní vstupenku s jedinou výjimkou každý pracovní den, což pokládáme za dostatečné, aby si ji mohl pořídit každý, kdo ji chce využívat už na přípravný utkání,“ vysvětluje šéf klubové komunikace.

Na první pohled by se mohlo zdát, že prodej permanentních vstupenek končí hodně brzy, jenže v rozpisu základní části druhé ligy došlo u Pirátů k jedné změně, která termíny prodeje ovlivnila. „Sportovní úsek se dohodl s Chebem na předehrávce. Zápas šestého kola se tak v naší ROCKNET ARÉNĚ uskuteční už v sobotu 16. září, takže jsme prodej permanentních vstupenek natáhli, jak jen to šlo, aby fanoušci měli na čas i v kombinaci se svými dovolenými“ říká Libor Kult. „Zároveň jsme ověřili, že plastové karty budeme mít k dispozici hned od začátku prodeje, takže každý odejde z fanshopu rovnou se svou permanentkou,“ avizuje klubový mluvčí.

Rezervace stávajících míst do začátku září

I nadále se stávající majitelé permanentních vstupenek nemusí obávat, že by přišli o místa, na která jsou léta zvyklí. „Vnímáme tuto službu jako naprostý standard a jako jakési poděkování za věrnost. Majitelům permanentních vstupenek také garantujeme stejně jako v předešlých letech zvýhodněnou cenu ve srovnání s jednorázovým vstupným, pokud postoupíme do play-off,“ uvádí člen klubového marketingu. Prodej permanentních vstupenek začne v úterý 1. srpna, rezervace stávajících míst potrvá do středy 6. září, aby měli fanoušci dostatek času si svá místa prodloužit.

Zachování současného místa je stejně jako v předešlých letech jednoduché. Stávajícím majitelům permanentních vstupenek stačí zadat při online nákupu číslo pod čárovým kódem (modře zvýrazněné číslo na obrázku) nebo vzít do fanshopu permanentní vstupenku z předešlé sezóny.

Hned od 1. srpna bude možné koupit rovněž permanentní vstupenku i v případě, že jste ji doposud nevlastnili. Jen budete mít omezený výběr míst, neboť v nabídce nebudete mít k dispozici místa permanentkářů ze sezóny 2022/2023. Od čtvrtka 7. září do středy 13. září pak půjdou do volného prodeje všechna do té doby nezakoupená místa. Od 14. září bude možné permanentní vstupenky kupovat už pouze v kanceláři marketingu Pirátů po předchozí telefonické domluvě na čísle 607 232 986.

Majitelé čestných permanentních vstupenek o svá rovněž místa nepřijdou. Stačí když dorazí v prodejní dny do fanshopu ROCKNET ARÉNY a odejdou s novou permanentní vstupenkou. Jednorázové vstupenky na všechna domácí utkání základní části druhé ligy půjdou do prodeje ve čtvrtek 14. září.

Ceny permanentních vstupenek pro sezónu 2023/2024

CAPTAIN CARD

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 120 Kč 120 Kč 120 Kč
stávající permanentkáři 1900 Kč
cca 86 Kč/utkání
1900 Kč
cca 86 Kč/utkání
1900 Kč
cca 86 Kč/utkání
noví permanentkáři 2100 Kč
cca 95 Kč/utkání
2100 Kč
cca 95 Kč/utkání
2100 Kč
cca 95 Kč/utkání
při nákupu vstupenek 2640 Kč (základní část + nadstavba) 2640 Kč (základní část + nadstavba) 2640 Kč (základní část + nadstavba)

BABY CARD (do 140 cm)

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(O, P)
III. kategorie
(F, G, H - pouze sezení)
jednorázové vstupné 60 Kč 60 Kč 60 Kč
stávající permanentkáři 950 Kč
cca 43 Kč/utkání
950 Kč
cca 43 Kč/utkání
950 Kč
cca 43 Kč/utkání
noví permanentkáři 1050 Kč
cca 47 Kč/utkání
1050 Kč
cca 47 Kč/utkání
1050 Kč
cca 47 Kč/utkání
při nákupu vstupenek 1320 Kč (základní část + nadstavba) 1320 Kč (základní část + nadstavba) 1320 Kč (základní část + nadstavba)

Schéma ROCKNET ARÉNY