Aktuální zprávy

Aukce dresů z výročního utkání skončila, deset fanoušků se může těšit na unikátní suvenýry

Napsal 23.11.2022 Klub
C h o m u t o v - Potřetí v roce 2022 mohli fanoušci Pirátů získat originální zápasový dres v rámci dražby. Po postupových trikotech z krajské ligy a speciálních přípravných dresech DFK Komotau přišla na řadu edice, v níž se uskutečnila bitva mezi Výběrem KLH Chomutov a Piráty z ročníku 2011/2012 v rámci dodatečných oslav 75. narozenin klubu. Desítka dražitelů se může těšit na předčasný vánoční dárek.

Do aukce putovalo 32 dresů a hned deset z nich bude mít nové majitele. Pohledem jednotlivých týmů vyhrál na celé čáře Výběr KLH Chomutov, z nějž si příznivci místního hokeje vybrali hned sedm jmen, což znamená, že na Piráty 2011/2012 „zbyla“ trojice. Celkový výtěžek aukce se zastavil na částce 21 141 korun.

Pomyslným vítězem se stal dres Josefa Révaye, který získal za 2499 korun uživatel Paveljejatro87. Stříbrnou příčku si vysloužil trikot Milana Kostourka, na který jako jediný bylo přihozeno vícekrát než jednou. Vítězný byl nakonec třetí příhoz od uživatele sisi70 ve výši 2199 korun. Na stupních vítězů doplnil dva zástupce KLH Chomutov Pirát Štěpán Hřebejk, jehož dres získal za 2099 korun uživatel Reaves.

Tento dražitel se stal také jediným, kdo bude mít doma dva dresy a navíc každý z jiného týmu, jelikož druhým trikotem v jeho držení je ten s jmenovkou Martina Szakala z KLH. Nejdále poputuje trikot Milana Krafta, který získal fanoušek z Jihomoravského kraje. Posledním vydraženým zástupcem Pirátů je pak dres Filipa Čížka. Z Výběru KLH mají nového majitele ještě dresy Ladislava Bouška, Jaroslava Haška, Kamila Koláčka a Radka Šípa.

Všichni noví majitelé si mohou dres s certifikátem pravosti vyzvednout po předchozí telefonické dohodě v kancelářích Pirátů, nebo si jej po dohodě mohou nechat zaslat na dobírku. To vše od pondělí 28. listopadu 2022. Všechny potřebné údaje a kontakty obdrží v následujících dnech prostřednictvím e-mailových schránek, které uvedli při registraci na webu sportovniaukce.cz.