Aktuální zprávy

Získejte unikátní suvenýr! Už v úterý 22. listopadu aukce dresů z výročního utkání

Napsal 21.11.2022 Klub
C h o m u t o v - V sobotu 10. září se uskutečnila dodatečná oslava 75. narozenin klubu. U této příležitosti dorazila do ROCKNET ARÉNY řada osobností let minulých, ty z nejnovějšího období se navíc proháněly na ledě v duelu Výběru KLH proti postupovým Pirátům ze sezóny 2011/2012. A právě dresy z výročního utkání nyní můžete získat v dražbě, který končí v úterý 22. listopadu v 19 hodin.
VSTUP DO AUKCE DRESŮ Z VÝROČNÍHO UTKÁNÍ

Do aukce šlo 32 trikotů a řada z nich stále ještě nemá majitele, takže máte jedinečnou příležitost pořídit si předčasný vánoční dárek pro sebe nebo někoho z blízkých. Vždyť někteří hráči dres, v němž v září odehráli výroční utkání, jindy neoblékli, neboť variantu pro Výběr KLH odhlasovali fanoušci a Piráty ze sezóny 2011/2012 doplnili někteří juniorští mistři z jara 2012, kteří do A-týmu v té době nenakoukli.

To například platí i současném obránci chomutovského A-týmu Radku Havlovi či Filipu Čížkovi. Oba nastoupili v sezóně 2011/2012 pouze za juniory, ale teď můžete získat jejich dres, v němž se chomutovský hokej vrátil po 38 letech mezi tuzemskou elitu. První jmenovaný je stále k dispozici, na druhého už jeden dražitel přihodil.

V tuto chvíli je k mání stále ještě většina trikotů, mezi nimiž jsou i oba současní trenéři A-týmu Pirátů Kamil Koláček s Petrem Martínkem nebo někdejší kapitáni Radek Šíp a Zdeněk Skořepa. Fanoušci mají jistě dobře v paměti také výkony Michala Jeslínka, Aleše Pavlase či řady dalších. Tak neváhejte a zapojte se!

Chcete-li mít doma zajímavý suvenýr či vánoční dárek, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z dresů. Aukce končí v úterý 22. listopadu v již zmíněných 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu na 19:00:01. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Pravost zápasových originálů jako vždy potvrdí klub certifikátem.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
TECHNIKA HOCKEY BRNO
Piráti Chomutov