Aktuální zprávy

Výroční zápas se blíží! Na ledě budou hráči, kteří tvořili novodobou historii klubu

Napsal 20.07.2022 Klub
C h o m u t o v - Na závěr roku byla naplánována dodatečná oslava klubových pětasedmdesátin, která se nemohla uskutečnit v klasické termínu kvůli pandemii koronaviru a již z prosince 2021 odložila vládní opatření omezující návštěvnost sportovních utkání. Zápas výběru KLH Chomutov proti mužstvu, jež vrátilo místní hokej po 38 letech mezi tuzemskou elitou, se nově uskuteční 10. září 2022 od 14 hodin. Pokud ještě nemáte lístky, neváhejte. Čeká vás spousta zábavy na ledě i mimo něj.
VSTUPENKY NA VÝROČNÍ UTKÁNÍ

Sestava Pirátů z ročníku 2011/2012 je do určité míry daná stejně jako dresy. Hráči budou vedeni kapitánem Milanem Kraftem. Účast v tuto chvíli potvrdili kromě zmíněného kapitána například brankáři Milan Řehoř s Miroslavem Hanuljakem, obránce Jaroslav Mrázek nebo útočníci Lukáš Endál s Karlem Hromasem. „S dalšími hráči jsme v kontaktu, ale zatím nám definitivně nepotvrdili účast, proto je nebudeme zmiňovat,“ přibližuje tiskový mluvčí klubu Libor Kult s tím, že nastoupí i současný šéf mládeže Petr Jíra a útočník druholigového týmu Jaroslav Kůs.

Pokud jde o soupisku a trikoty výběru KLH Chomutov, zapojil klub fanoušky, kteří vybrali dres z konce éry pod názvem Klub ledního hokeje. Stejně tak mohli příznivci chomutovského hokeje doplnit sestavu, jejíž dvě pětky vybral kapitán Radek Šíp. V hlasování padla volba na obránce Martina Ťupu a jeho jmenovce Szakala, mezi útočníky fanoušci vybrali Milana Kostourka, Zdeňka Skořepu a Jaroslava Buchala.

„Všechny jsme oslovili a vypadá to, že by se měli na ledě objevit. Pokud by nakonec někdo z hráčů vybraných fanoušky nemohl, máme předjednáno, že by naskočil další z hráčů v pořadí,“ prozrazuje šéf klubové komunikace. Do akce přímo na ledě vyrazí kromě aktivních hráčů současného áčka také oba jeho trenéři Petr Martínek s Kamilem Koláčkem, fanoušci se mohou těšit rovněž na Martina Altrichtera, Roberta Plačka, Jakuba Trefného nebo Ladislava Bouška, Jiřího Gombára a Stanislava Mikšovice.

Dosud zakoupené vstupenky samozřejmě platí. Kdo si je ještě nezajistil, stále má možnost včetně balíčků společně se speciálními tričky a knihou, jež mapuje 75 let chomutovského hokeje. „Věříme, že fanoušci co nejvíc zaplní ochozy, protože takové sestavy už v jednu chvíli na ledě nikdy nemusí vidět,“ říká místopředseda klubu Jiří Sochor.

Vstupné na výroční utkání 10. září 2022

vstupenka
tričko
kniha
dospělý 190 Kč +250 Kč +490 Kč
dítě do 140 cm 100 Kč +250 Kč +490 Kč
VIP vstupenka + vstup do kabiny 990 Kč +250 Kč +490 Kč
Asistent trenéra 10 000 Kč +250 Kč +490 Kč
Skybox – větší (9 míst) 15 000 Kč +250 Kč za každý kus +490 Kč za každý výtisk
Skybox – menší (6 míst) 10 000 Kč +250 Kč za každý kus +490 Kč za každý výtisk
×
Odehrané v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov