Aktuální zprávy

Už v sobotu se budou Piráti podepisovat v rámci Rodinného vandrování, některá jména se změnila

Napsal 25.05.2023 Klub
Květen se blíží ke konci, což znamená, že už v sobotu 27. května budete moci od 13 do 14 hodin získat podpisy čtyř Pirátů v cíli Rodinného vandrování, které spojuje pohyb s poznáváním Krušných hor v okolí Kalku. Z nedávno oznámených jmen i nadále platí, že dorazí Viktor Hübl s Jakubem Laukem. Nově budou rozdávat autogramy rovněž Vít Seemann a Milan Kostourek.

Jak už bylo naznačeno, můžete autogramiádu spojit s procházkou, jež startuje i končí na hřišti v Jindřichově Vsi. Okruhy měří třináct, devět a čtyři kilometry, přičemž poslední vzdálenost je určena zejména těm nejmenším, takže můžete vyrazit i s dětmi, neboť dorazí také maskot Picaroon.

Právě na dětském okruhu budou zadávat plnění úkolů mládežníci Pirátů, jejichž starší parťáci se v cíli budou od 13 hodin podepisovat. Z původní čtveřice nakonec vypadli Jakubové Chrpa s Mataiem, avšak obránce a útočník budou přítomni i tak. Defenzivu bude zastupovat Vít Seemann, ofenzivu velezkušený Milan Kostourek. Jak už bylo zmíněno, Jakub Lauko a Viktor Hübl platí i nadále.

Pokud nemáte na sobotu 27. května ještě plán, máte ideální příležitost strávit den ve scenériích Krušných hor, udělat procházkou něco pro své zdraví a také se potkat s Piráty nejrůznějšího věku. Stačí, když ráno vyrazíte do Jindřichovy Vsi a o zábavu máte postaráno i se svými ratolestmi.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov