Aktuální zprávy

Přijďte podpořit zatím stoprocentní Piráty, online předprodej na duel s Jabloncem už běží

Napsal 26.09.2022 Klub
C h o m u t o v - Svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem vstoupili do druholigových bojů více než úspěšně. Oba úvodní zápasy vyhráli, navíc ve Vrchlabí udrželi čisté konto. Nyní čeká družinu kolem kapitána Viktora Hübla třetí bitva, v níž Chomutovští vyzvou Jablonec nad Nisou. Vlci vyrazí ve středu 28. září poprvé na led soupeře, od 17 hodin a 30 minut se představí na ledě ROCKNET ARÉNY. Pokud chcete u souboje dvou severočeských celků být a nemáte permanentní vstupenku, můžete si vstupenku koupit už nyní v online předprodeji.
ONLINE PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA ZÁPAS S JABLONCEM NAD NISOU

Do online předprodeje jdou opět vstupenky pouze na nejbližší domácí střetnutí, neboť změny v rozpisu utkání nejsou ještě úplně stoprocentně potvrzeny. „Čekáme na definitivní potvrzení prohození pořadatelství od Řisut. Jakmile ho obdržíme, nemělo by nic bránit tomu, abychom do online předprodeje nasadili všechny domácí zápasy základní části,“ přibližuje tiskový mluvčí klubu Libor Kult.

Do prodeje na souboj s Jabloncem nad Nisou jdou všechna volná místa v ROCKNET ARÉNĚ, která nejsou zakoupena jako permanentní vstupenky. Ne všichni, kteří si je zakoupili, už si vyměnili vouchery za plastové karty, proto bude i tentokrát možné výměnu uskutečnit před zápasem na pokladně číslo 1, jež se otevře stejně jako pokladna číslo 3 v 16 hodin.

I nadále platí, že vstupenky zakoupené v online předprodeji už není nutné tisknout, neboť nově zapůjčená zařízení načtou i vstupenku v mobilu. V případě, že by si někdo chtěl ještě zakoupit permanentní vstupenku, je to možné mimo zápasové dny A-týmu po předchozí telefonické dohodě na čísle 607 232 986. Jinde v tuto chvíli objednávky přijímány nebudou.

Vlci patří k tradičním druholigovým účastníkům, třetí nejvyšší soutěž hrají nepřetržitě od sezóny 2001/2002. V aktuálním ročníku mají svěřenci třiadvacetiletého trenéra Jana Šuráně, který je starším bratrem někdejšího chomutovského mládežníka Jakuba, bilanci vítězství a porážky. Pokud chcete vidět v akci bývalého Piráta Antonína Duška nebo Tomáše Plíhala, jenž odehrál v dresu San Jose Sharks téměř stovku zápasů v NHL, neváhejte a přijďte si užít sváteční hokejový podvečer do ROCKNET ARÉNY.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov