Aktuální zprávy

Předprodej na třetí semifinále spuštěn, rezervace pro permanentkáře do středečního večera

Napsal 03.04.2023 Klub
Piráti vstoupili do semifinále druhé ligy dvěma těsnými porážkami, které ukázaly, že Orli Znojmo nemusí být nepřekonatelnou překážkou. Ve čtvrtek 6. dubna od 17 hodin a 30 minut budou svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem bojovat o prodloužení série i sezóny. V rozhodujícím čtvrtfinále s Příbramí vytvořily tři tisíce diváků parádní atmosféru, kterou bude družina kolem kapitána Hübla potřebovat i tentokrát, tak neváhejte a prodlužujte permanentní vstupenky ři kupujte volné vstupenky. Předprodej už běží.

Online předprodej už se rozběhl a stejně jako v předešlých případech mají majitelé permanentních vstupenek možnost si prodloužit svá místa i na třetí semifinále. Rezervace míst potrvá do středy 5. března do 19 hodin. Poté budou všechna místa uvolněna do volného prodeje už za cenu jednorázového vstupného. „Hráči předvedli ve Znojmě výkony, které si rozhodně zaslouží podporu. Navíc mužstvo s Příbramí ukázalo, že balancování na hraně zvládá velmi dobře,“ jmenuje tiskový mluvčí Libor Kult s úsměvem důvody, proč dorazit na třetí semifinále druhé ligy.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na třetí semifinále?
    Od pondělí 3. dubna 2023 do středy 5. března 2023.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na třetí semifinále?
    Online od pondělí 3. dubna 2023 večer do středy 5. dubna 2023 do 19 hodin.
    Na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY v úterý 4. dubna 2023 a ve středu 5. dubna 2023 vždy od 16 do 18 hodin s tím, že bude možné platit pouze hotově.

    Jak se na třetí semifinále dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte ji mít uloženou v mobilním telefonu nebo si ji musíte vytisknout. Na utkání pak půjdete s mobilním telefonem či vytištěnou vstupenkou.

    Chci si na třetí semifinále koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej se rozběhl ve pondělí 3. dubna večer a k dispozici budou pouze místa, na něž není zakoupena permanentní vstupenka. Ve středu 5. dubna v 19 hodin skončí rezervace míst permanentkářů a neprodloužená místa následně půjdou do volného prodeje. V úterý 4. dubna 2023 a ve středu 5. dubna 2023 vždy od 16 do 18 hodin bude možné zakoupit jednorázové vstupenky také na pokladně číslo 1. V den zápasu se pokladny číslo 1, 2 a 3 v ROCKNET ARÉNĚ otevřou jako vždy v 16 hodin.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Prodloužení permanentní vstupenky na třetí semifinále v ROCKNET ARÉNĚ bude opět jednoduché, neboť se jde o jediné střetnutí. „Spouštíme předprodej pouze na první domácí zápas ze dvou možných. Je to jediná férová možnost, i když v případě výhry přináší určité komunikace, říká šéf klubové komunikace. „Naposledy navštívily zápas tři tisícovky skvělých fanoušků a Jakub Matai si přál zahrát si před čtyřmi tisíci. Jeho start je sice kvůli zranění nejistý, ale nejen jeho by potěšilo, kdyby to byla realita třetího semifinále,“ připojuje znovu s cukajícími koutky.

Jak tedy permanentní vstupenku prodloužit? Stačí v období od pondělí 3. dubna večer do středy 5. dubna do 19 hodin kliknout na klubovém webu na prodejní aplikaci Pirátů, vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku, a zadat kód, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku). 

Druhou možnost představuje návštěva pokladny číslo 1 ROCKNET ARÉNY, která bude otevřena v úterý 4. dubna a ve středu 5. dubna od 16 do 18 hodin. Samozřejmě je potřeba mít platnou permanentní vstupenku s sebou, aby bylo možné ji na třetí semifinále prodloužit. Zároveň si klub dovoluje upozornit, že na pokladně bude možné platit pouze v hotovosti. V případně prodlužování z pohodlí domova prostřednictvím online aplikace je třeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace nabídne primárně dospělé vstupné 180 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa za polovinu, tedy za 90 korun.

Hned od pondělí 3. dubna večer bude možné kupovat online rovněž jednorázové vstupenky na třetí semifinále, ovšem do středy 5. dubna do 19 hodin budou k dispozici pouze místa, která si před sezónou nezakoupili majitelé permanentních vstupenek

Jednorázové vstupenky za 200 korun pro dospělé a za 100 korun pro děti do 140 cm bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1, která bude pro tyto účely otevřená v úterý 4. dubna a ve středu 5. dubna od 16 do 18 hodin stejně jako pro prodlužování permanentních vstupenek s tím, že bude možné platit jen hotově. Pokladny 1, 2 a 3 se v den utkání otevřou stejně jako po celou sezónu v 16 hodin. „Po posledním čtvrtfinále jsme se rozhodli, že prodej vstupenek před zápasem o jednu pokladnu posíláme,“ vysvětluje Libor Kult.

Majitelé čestných, klubových a partnerských permanentních vstupenek mají své karty prodlouženy automaticky i na třetí semifinále v ROCKNET ARÉNĚ.

Ceny vstupného na semifinále druhé ligy 2022/2023:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 200 Kč 200 Kč 200 Kč
děti do 140 cm 100 Kč 100 Kč 100 Kč
prodloužení permanentní vstupenky 180 Kč/utkání 180 Kč/utkání 180 Kč/utkání
prodloužení permanentní vstupenky pro děti do 140 cm 90 Kč 90 Kč 90 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY