Aktuální zprávy

Předprodej na rozhodující čtvrtfinále běží, rezervace pro permanentkáře do čtvrtečního dopoledne

Napsal 29.03.2023 Klub
Piráti se ocitli na hraně vyřazení, ovšem v Příbrami napoprvé tuto hrozbu odvrátili. Čtvrtfinále s Baníkem tak rozhodne až poslední možný pátý duel, který se uskuteční ve čtvrtek 30. března od 17 hodin a 30 minut v ROCKNET ARÉNĚ. Rozhodující bitva o postup do semifinále druhé ligy slibuje napínavý a emotivní souboj, u které- byste neměli chybět, neboť hráči budou potřebovat vaši podporu.

Online předprodej už se rozběhl a stejně jako v předešlých případech mají majitelé permanentních vstupenek možnost si prodloužit svá místa i na klíčové čtvrtfinálové klání. Rezervace míst potrvá do čtvrtka 30. března do 10 hodin. Poté budou všechna místa uvolněna do volného prodeje už za cenu jednorázového vstupného. „Jsme si vědomi, že času není mnoho, ale zároveň chceme majitelům permanentních vstupenek dát šanci sledovat důležitý zápas z míst, na která jsou zvyklí,“ popisuje tiskový mluvčí Libor Kult.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na páté čtvrtfinále?
    Od středy 29. března 2023 do čtvrtka 30. března 2023.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na páté čtvrtfinále?
    Online od středy 29. března 2023 od 10 hodin do čtvrtka 30. března 2023 do 10 hodin.
    Na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY ve středu 29. března od 13 do 15 hodin s tím, že bude možné platit pouze hotově.

    Jak se na páté čtvrtfinále dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na obě utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte ji mít uloženou v mobilním telefonu nebo si ji musíte vytisknout. Na utkání pak půjdete s mobilním telefonem či vytištěnou vstupenkou.

    Chci si na páté čtvrtfinále koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej se rozběhne ve středu 29. března v 10 hodin a k dispozici budou pouze místa, na něž není zakoupena permanentní vstupenka. Ve čtvrtek 30. března v 10 hodin skončí rezervace míst permanentkářů a neprodloužená místa následně půjdou do volného prodeje. Ve středu 29. března od 13 do 15 hodin bude možné zakoupit jednorázové vstupenky také na pokladně číslo 1. V den zápasu se pokladny číslo 1 a 3 v ROCKNET ARÉNĚ otevřou jako vždy v 16 hodin.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Prodloužení permanentní vstupenky na páté čtvrtfinále v ROCKNET ARÉNĚ bude tentokrát jednoduché, neboť se jde o jediné střetnutí. Mužstvo v kritické situaci první krok zvládlo, teď je před ním druhý před našimi skvělými fanoušky, což může být klíčová výhoda, takže věříme, že z hlediště budou mít hráči co největší podporu, říká šéf klubové komunikace.

Jak tedy permanentní vstupenku prodloužit? Stačí v období od středy 29. března od 10 hodin do čtvrtka 21. března do 10 hodin kliknout na klubovém webu na prodejní aplikaci Pirátů, vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku, a zadat kód, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku). 

Druhou možnost představuje návštěva pokladny číslo 1 ROCKNET ARÉNY, která bude otevřena ve středu 29. března od 13 do 15 hodin. Samozřejmě je potřeba mít platnou permanentní vstupenku s sebou, aby bylo možné ji na páté čtvrtfinále prodloužit. Zároveň si klub dovoluje upozornit, že na pokladně bude možné platit pouze v hotovosti. V případně prodlužování z pohodlí domova prostřednictvím online aplikace je třeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace nabídne primárně dospělé vstupné 130 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa za polovinu, tedy za 65 korun.

Hned od středy 29. března od 10 hodin budou možné kupovat online rovněž jednorázové vstupenky na páté čtvrtfinále, ovšem do čtvrtka 30. března do 10 hodin budou k dispozici pouze místa, která si před sezónou nezakoupili majitelé permanentních vstupenek

Jednorázové vstupenky za 150 korun pro dospělé a za 75 korun pro děti do 140 cm bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1, která bude pro tyto účely otevřená ve středu 29. března od 13 do 15 hodin stejně jako pro prodlužování permanentních vstupenek s tím, že bude možné platit jen hotově. Pokladny 1 a 3 se v den utkání otevřou stejně jako po celou sezónu v 16 hodin.

Majitelé čestných, klubových a partnerských permanentních vstupenek mají své karty prodlouženy automaticky i na páté čtvrtfinále v ROCKNET ARÉNĚ.

Ceny vstupného na čtvrtfinále druhé ligy 2022/2023:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 150 Kč 150 Kč 150 Kč
děti do 140 cm 75 Kč 75 Kč 75 Kč
prodloužení permanentní vstupenky 130 Kč/utkání 130 Kč/utkání 130 Kč/utkání
prodloužení permanentní vstupenky pro děti do 140 cm 65 Kč 65 Kč 65 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov