Aktuální zprávy

Předprodej na kvalifikaci odstartuje 24. března, rezervace pro majitele permanentních vstupenek do sobotního rána

Napsal 23.03.2022 Klub
C h o m u t o v - Soupeři v kvalifikaci jsou známi, stejně tak rozlosování bojů o postup do druhé ligy. Zbývá výše vstupného a data předprodeje vstupenek. Jako odměnu za velkou podporu během celé sezóny se klub rozhodl, že vstupné na zápasy kvalifikace zůstane ve stejné výši jako doposud. „Vážíme si, že fanoušci za klubem stojí i v nejnižší soutěži,“ vysvětluje tento krok tiskový mluvčí Libor Kult.

Výše uvedené tedy znamená, že děti do 140 centimetrů půjdou na zápasy kvalifikace za 45 korun, všichni ostatní za 75 korun. Tyto ceny platí i pro majitele permanentních vstupenek, kteří si budou chtít prodloužit její platnost, aby sledovali závěrečné boje sezóny z místa, na nějž jsou zvyklí.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na kvalifikaci?
    Od čtvrtka 24. března 2022 do soboty 26. března 2022.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na kvalifikaci?
    Online od čtvrtka 24. března 2022 od 10 hodin do soboty 26. března 2022 do 10 hodin. Ve fanshopu ROCKNET ARÉNY ve čtvrtek 24. března a v pátek 25. března oba dva dny od 14 do 17 hodin.

    Jak se na zápasy kvalifikace dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na obě utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte si ji vytisknout a na utkání půjdete s vytištěnou vstupenkou

    Chci si na kvalifikaci koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej na oba zápasy kvalifikace se rozběhne ve čtvrtek 24. března v 10 hodin a k dispozici budou pouze místa, na něž není zakoupena permanentní vstupenka. V sobotu 26. března v 10 hodin skončí rezervace míst permanentkářů a neprodloužená místa následně půjdou do volného prodeje. Pokladny číslo 1 a 3 přímo v ROCKNET ARÉNĚ se před oběma zápasy kvalifikace otevřou vždy ve 14 hodin a 30 minut.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Prodloužení permanentní vstupenky na zápasy kvalifikace bude nepatrně komplikovanější, neboť bude nutné prodloužit svá místa v každém utkání zvlášť. „Věříme, že tento určitý diskomfort vynahradí fakt, že majitelé permanentních vstupenek nebudou muset nic tisknout a dál půjdou na zápasy se svou plastovou kartou,“ říká šéf klubové komunikace.

Jak tedy permanentní vstupenku prodloužit? Stačí v období od čtvrtka 24. března od 10 hodin do soboty 26. března do 10 hodin kliknout na klubovém webu na prodejní aplikaci Pirátů, vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku, a zadat kód, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku). 

Druhou možnost představuje návštěva pirátského fanshopu v ROCKNET ARÉNĚ, který bude otevřen ve čtvrtek 24. března i v pátek 25. března od 14 do 17 hodin. Samozřejmě je potřeba mít platnou permanentní vstupenku s sebou, aby bylo možné ji na kvalifikační bitvy s Mělníkem a Hvězdou Praha prodloužit.

Hned od čtvrtka 24. března od 10 hodin budou možné kupovat online rovněž jednorázové vstupenky na obě kvalifikační střetnutí, ovšem do soboty 26. března budou k dispozici pouze místa, která si před sezónou nezakoupili majitelé permanentních vstupenek. Na pokladnách ROCKNET ARÉNY se jednorázové vstupenky budou prodávat pouze v den utkání od 14 hodin a 30 minut a to pouze na příslušné střetnutí.

Majitelé čestných, klubových a partnerských permanentních vstupenek mají své karty prodlouženy automaticky na oba kvalifikační duely s Mělníkem i pražskou Hvězdou.

Ceny vstupného na kvalifikaci o druhou ligu:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 75 Kč 75 Kč 75 Kč
děti do 140 cm 45 Kč 45 Kč 45 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov