Aktuální zprávy

Předprodej na čtvrtfinále od pondělí, rezervace pro permanentkáře do úterního večera

Napsal 19.03.2023 Klub
Až poslední možný zápas určil soupeře Pirátů pro čtvrtfinále druhé ligy, do něhož postoupili už v pátek 17. března. Vítězství Vrchlabí na ledě ústeckého Slovanu znamená, že o postup do semifinále soutěže budou Chomutovští bojovat s Příbramí. Stejně jako v osmifinále začnou svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem v domácím prostředí a stejné zůstávající také ceny. Tak jako před osmifinále i nyní si majitelé permanenentních vstupenek budou moci prodloužit svá místa, souběžně s tím odstartuje v pondělí 20. března v 10 hodin rovněž online předprodej míst, na která nebyla před sezónou zakoupena permanentní vstupenka.

Piráti odehrají před svými fanoušky minimálně dva zápasy, které se uskuteční ve středu 22. března a v neděli 26. března. Právě na tato střetnutí si mohou majitelé permanentních vstupenek opět prodloužit svá dosavadní místa za zvýhodněnou cenu ve srovnání s jednorázovým vstupným. Rezervace míst potrvá do úterý 21. března do 19 hodin. Poté budou všechna místa uvolněna do volného prodeje už za cenu jednorázového vstupného.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu prodloužit permanentku na čtvrtfinále?
    Od pondělí 20. března 2023 do úterý 21. března 2023.

    Kde si můžu prodloužit permanentku na čtvrtfinále?
    Online od pondělí 20. března 2023 od 10 hodin do úterý 21. března 2022 do 19 hodin.
    Na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY v pondělí 20. března a v úterý 21. března oba dva dny od 16 do 18 hodin s tím, že bude možné platit pouze hotově.

    Jak se na zápasy čtvrtfinále dostanu?
    V případě, že si prodloužíte permanentní vstupenku, půjdete na obě utkání s plastovou kartou, kterou máte celou sezónu. Pokud si v předprodeji koupíte jednorázovou vstupenku, musíte ji mít uloženou v mobilním telefonu nebo si ji musíte vytisknout. Na utkání pak půjdete s mobilním telefonem či vytištěnou vstupenkou.

    Chci si na čtvrtfinále koupit jednorázovou vstupenku. Kdy tak mohu učinit?
    Online předprodej na oba jisté zápasy čtvrtfinále se rozběhne v pondělí 20. března v 10 hodin a k dispozici budou pouze místa, na něž není zakoupena permanentní vstupenka. V úterý 21. března v 19 hodin skončí rezervace míst permanentkářů a neprodloužená místa následně půjdou do volného prodeje. V pondělí 20. března a v úterý 21. března od 16 do 18 hodin bude možné zakoupit jednorázové vstupenky také na pokladně číslo 1. V den obou čtvrtfinálových zápasů se pokladny číslo 1 a 3 v ROCKNET ARÉNĚ otevřou vždy ve 16 hodin.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Prodloužení permanentní vstupenky na první dva zápasy čtvrtfinále hrané v ROCKNET ARÉNĚ bude znovu nepatrně komplikovanější, neboť bude nutné prodloužit svá místa pro každé utkání zvlášť. Víme, že v osmifinále panovaly problémy s tím, že ne všechny plastové karty po prodloužení fungovaly, ale tento nedostatek jsme vykomunikovali a neměl by se opakovat, hlásí klubový mluvčí Libor Kult.

Jak tedy permanentní vstupenku prodloužit? Stačí v období od pondělí 20. března od 10 hodin do úterý 21. března do 19 hodin kliknout na klubovém webu na prodejní aplikaci Pirátů, vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku, a zadat kód, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence (modře zvýrazněné číslo na obrázku). 

Druhou možnost představuje návštěva pokladny číslo 1 ROCKNET ARÉNY, která bude otevřena ve pondělí 20. března i v úterý 21. března od 16 do 18 hodin. Samozřejmě je potřeba mít platnou permanentní vstupenku s sebou, aby bylo možné ji na první dvě domácí čtvrtfinále prodloužit. Zároveň si klub dovoluje upozornit, že na pokladně bude možné platit pouze v hotovosti. V případně prodlužování z pohodlí domova prostřednictvím online aplikace je třeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace nabídne primárně dospělé vstupné 130 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa za polovinu, tedy za 65 korun.

Hned od pondělí 20. března od 10 hodin budou možné kupovat online rovněž jednorázové vstupenky na obě domácí čtvrtfinále, ovšem do úterý 21. března do 19 hodin budou k dispozici pouze místa, která si před sezónou nezakoupili majitelé permanentních vstupenek

Jednorázové vstupenky za 150 korun pro dospělé a za 75 korun pro děti do 140 cm bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1, která bude pro tyto účely otevřená v pondělí 20. března a v úterý 21. března od 16 do 18 hodin stejně jako pro prodlužování permanentních vstupenek s tím, že bude možné platit jen hotově. Pokladny 1 a 3 se v den utkání otevřou stejně jako po celou sezónu v 16 hodin.

Majitelé čestných, klubových a partnerských permanentních vstupenek mají své karty prodlouženy automaticky na oba první čtvrtfinálové zápasy v ROCKNET ARÉNĚ.

Ceny vstupného na čtvrtfinále druhé ligy 2022/2023:

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(N, O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 150 Kč 150 Kč 150 Kč
děti do 140 cm 75 Kč 75 Kč 75 Kč
prodloužení permanentní vstupenky 130 Kč/utkání 130 Kč/utkání 130 Kč/utkání
prodloužení permanentní vstupenky pro děti do 140 cm 65 Kč 65 Kč 65 Kč

Děti do 110 centimetrů mají vstup zdarma bez nároku na místo k sezení.

Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor -N-

Schéma ROCKNET ARÉNY