Aktuální zprávy

Pozor změna! Permanentní vstupenky volně už jen 19. září, poté po telefonické domluvě

Napsal 19.09.2022 Klub
C h o m u t o v - Nové rozlosování druhé ligy poněkud narušilo původní plán volného prodeje permanentních vstupenek, který měl běžet až do úterý 20. září. Vzhledem k tomu, že už ve středu 21. září hrají Piráti první domácí zápas, bude prodej ukončen o den dříve v pondělí 19. září.

„Jedná se o nepříjemnost, kterou způsobilo přelosování druhé ligy. Chceme mít prostor, abychom připravili plastové karty pro permanentní vstupenky zakoupené v online předprodeji už na první domácí utkání, pokud si je jejich majitelé nevyzvednou v pondělí ve fanshopu,“ vysvětluje tiskový mluvčí klubu Libor Kult s tím, že fanshop ROCKNET ARÉNY bude 19. září otevřen od 14 do 17 hodin.

I po zmíněném datu samozřejmě bude možnost permanentní vstupenku zakoupit, i když jen po předchozí telefonické domluvě na čísle 607 232 986. „Chtěli bychom naše fanoušky požádat, aby nevolali v den, kdy hraje náš A-tým. Chápeme, že někteří jezdí z větší dálky a zápasový den je pro ně ideální, ale časově to není realizovatelné,“ přibližuje šéf klubové komunikace. „Není problém se ozvat den před utkáním a domluvit předání plastové karty až v den zápasu, ale vyřešit celý proces v den, kdy hraje naše áčko není reálné,“ doplňuje s prosbou o pochopení ze strany fanoušků.

Počet permanentních vstupenek atakuje osm set, což je jen o něco méně než před rokem na krajskou lig. „Momentálně máme prodáno 795 permic a věříme, že hranici osmi set pokoříme stejně jako před rokem,“ uvádí Libor Kult. „Velice si takové podpory vážíme a zároveň ji vnímáme jako závazek směrem k fanouškům,“ připojuje klubový mluvčí.

Kdo si ještě nevyzvedl plastovou kartu, může tak učinit právě v pondělí 19. září ve fanshopu. Pokud to nestihne, bude tato možnost samozřejmě také ve středu 21. září před prvním mistrovským utkáním sezóny na jedné z pokladen. „O tom, jak to ve středu přesně bude, budeme fanoušky informovat během úterý, kdy také začne online předprodej na domácí zápas s Klatovy,“ uzavírá Libor Kult.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov