Aktuální zprávy

Piráti si se třemi soupeři mění pořadatelství, jedná se o duely s Letňany, Benátkami a Řisuty

Napsal 23.09.2022 Klub
C h o m u t o v - Chomutovská ROCKNET ARÉNA se stala dočasným domovem mosteckých házenkářek, které v ní hrají zápasy Ligy mistryň. Zároveň se začátkem října budou útroby arény otřásat při koncertu skupiny Kabát. Právě tyto akce kolidovaly s domácími zápasy Pirátů po přelosování soutěže, tudíž klub musel hledat řešení. To se nakonec našlo, neboť Letňany, Benátky nad Jizerou i Řisuty souhlasí s výměnou pořadatelství.

„Chtěl bych našim soupeřům poděkovat za vstřícnost, protože jsme nakonec nemuseli hledat jiné termíny. Tohle bylo nejjednodušší řešení, za které jsme rádi, i když jsme si vědomi, že pro některé naše fanoušky může jít o další nepříjemnou komplikaci,“ uvádí manažer A-týmu Jiří Sochor.

Dohody s Letci a Benátkami nad Jizerou už jsou stvrzeny také vedením druhé ligy, Řisuty i přes souhlas čekají na definitivní dokončení rekonstrukce stadionu ve Slaném, kde mužstvo druholigové zápasy hraje.

Co to znamená z hlediska datumů? Pražské Letňany přijedou pod vrcholky Krušných horv sobotu 26. listopadu, naopak Piráti se vydají do hlavního města už v sobotu 8. října. Středočeské Benátky pak odehrají duel v Chomutově nově už v sobotu 15. října, naopak družina Kamila Koláčka s Petrem Martínkem vyrazí do hájemství soupeřev sobotu 3. prosince.

V průběhu posledního zářijového týdne by mělo dojít k potvrzení změny pořadatelství rovněž ze strany Řisut. Pokud se tak opravdu stane, uskuteční se vzájemný souboj na ledě chomutovské ROCKNET ARÉNY v sobotu 10. prosince. Do Slaného by pak Piráti jeli v sobotu 22. října.