Aktuální zprávy

Nezapomeňte! Ve čtvrtek končí aukce zápasových dresů, tři z nich už mají nové majitele

Napsal 08.05.2023 Klub
V předvečer startu mistrovství světa 2023 mohou mít fanoušci Pirátů jistý cenný suvenýr v podobě bílého dresu, ve kterých družina trenérů Koláčka s Martínkem odehrála premiérový druholigový ročník po pětadvaceti letech. Aukce zápasových originálů končí ve čtvrtek 11. května v 19 hodin a k mání je stále dvacet dva trikotů.
DO AUKCE MŮŽETE VSTOUPIT ZDE

Do dražby putovalo pětadvacet dresů, takže je zřejmé, že u tří z nich už možnost přihazovat další částky skončila. Tlačítko sloužící k okamžitému získání dresu využili účastníci aukce u Viktora Hübla, Miroslava Hanuljaka a Stanislava Vrhela.

První jmenovaný v druholigové sezóně 1996/1997 debutoval v chomutovském áčku a vstřelil první tři góly. Během ročníku 2022/2023 byl kapitánem a nejproduktivnějším hráčem týmu. Druhý jmenovaný novodobý rekordman v počtu startů mezi gólmany po závěrečné bitvě se Znojmem položil dres na led na znamení, že jeho aktivní kariéra je u konce. Třetí pak vypomáhal v základní části v rámci střídavých startů, po skončení sezóny Sokolova se v play-off natrvalo připojil k Pirátům.

Stále tedy můžete získat dres jednoho z nejlepších střelců celé soutěže Jakuba Chrpy či nejproduktivnějšího juniora play-off Tadeáše Svobody. K mání je rovněž stále trikot dalšího mladého útočníka Jakuba Zajíčka nebo zkušených útočníků Jaroslava Kůse, který odehrál jediné střetnutí, Romana Chlouby a Milana Kostourka.

Z volných dresů má v tuto chvíli nejvyšší hodnotu možná trochu překvapivě jediný bez jmenovky s číslem 13. Dvojkou začínají momentální částky mimo jiné také u trikotů Radka Havla, Adama Horáka, Františka Lukeše nebo Michala Žižky.

Chcete-li bílý trikot ze sezóny 2022/2023, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí ve čtvrtek 11. května v 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Případně můžete využít tlačítko Kup teď. Při kliknutí na částku ve sloupci pod tímto souslovím získáte dres okamžitě za uvedenou hodnotu.