Aktuální zprávy

Neviděli jste dokument Kraj? Přijďte na druhé promítání do kina Svět v úterý 17. května

Napsal 12.05.2022 Klub
C h o m u t o v - Premiéra dokumentu Kraj z dílny Ladislava Bittnera a jeho The Emotions Videography už proběhla. Zájem o snímek byl vyšší než kapacita malého sálu kina Svět, navíc místo si mohli rezervovat jen majitelé permanentních vstupenek. I proto klub připravil druhé promítání, které proběhne v úterý 17. května od 16 hodin.

Tentokrát se s určitostí bude promítat dokument Kraj, další případný program je v řešení. „Pokud bychom akci spojili s představením dalších posil, určitě dáme fanouškům včas vědět,“ ubezpečuje Libor Kult. „Každopádně opět na rodiče apelujeme, aby zvážili přítomnost malých dětí,“ doplňuje tiskový mluvčí klubu vzhledem k některým vulgárnějším pasážím.

Stejně jako na premiéru i tentokrát bude nutné požádat o rezervaci, aby nedošlo k překročení kapacity malého sálu kina Svět. Rezervace však bude na úterý 17. května otevřena všem fanouškům s tím, že majitelé permanentních vstupenek, na které se při premiéře nedostalo, budou kontaktováni přednostně, zda se zúčastní.

Kdo chce tedy dorazit, nechť napíše na e-mail ticketing zavináč piratichomutov tečka cz své jméno a počet vstupů, které chce rezervovat. Na jeden e-mail bude možné rezervovat maximálně čtyři vstupy. Rezervace budou uzavřeny po naplnění kapacity.

„Samozřejmě případné vyšší požadavky budeme řešit individuálně, aby se dostalo na každého,“ uvádí šéf klubové komunikace. „Před premiérou jsme některé fanoušky nemohli vpustit do sálu kvůli platným rezervacím, ovšem ne každý dorazil, takže tentokrát budeme počítat i s tou možností,“ uzavírá následně.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov