Aktuální zprávy

Neváhejte! Ve čtvrtek končí aukce postupových dresů. Dva z nich už mají nové majitele

Napsal 31.05.2022 Klub
C h o m u t o v - Už ve čtvrtek 2. června se uzavře dražba bílých dresů, v nichž Piráti odehráli ročník 2021/2022 včetně zápasu na ledě mělnického Junioru, kde definitivně stvrdili postup do druhé ligy. Máte tak posledních pár dnů na získání zajímavého a cenného suvenýru. Dva dresy už mají majitele, ovšem zbytek stále můžete mít doma, tak neváhejte a zapojte se.

V tuto chvíli je k mání 29 trikotů, neboť už 14. května využil uživatel hans25 tlačítko Kup teď u dresu Angela Krsteva. O pět dní později získal nick Rendolfcv stejným způsobem postupový dres Jakuba Chrpy. Tato dvě jména tudíž už nejsou v nabídce.

Nepočítáme-li dva výše uvedené hráče, dalších příhozů je aktuálně sedm, takže přes dvacet položek ještě nemá nového majitele, což dává velikou šanci získat zajímavý klubový artefakt, jenž vám bude doma připomínat ročník, kdy se chomutovský seniorský hokej odrazil ze dna vzhůru, jelikož postoupil z krajské ligy do celostátní ligové soutěže.

Zatím nejvýše trůní s momentální částkou dres Milana Kostourka, který se díky jedinému příhozu vyšplhal téměř na tři tisíce korun. Získat však můžete i nadále památku na bodovou a gólovou jízdu Romana Chlouby v základní části, nebo vydařené výkony Patrika Huňadyho v play-off a kvalifikaci.

Po zhlédnutí dokumentu Kraj by řada fanoušků jistě ráda vlastnila dres Petra Freiberg, který překvapil výřečností v kabině i vlastní manželku a pro nadcházející sezónu se přesouvá do pozice týmového vedoucího. Nechybí samozřejmě ani dres gólmanské jedničky Miroslava Hanuljaka či nejproduktivnějšího obránce základní části Miroslava Kuncla, jenž kvůli vyhřezlé ploténce sledoval závěrečné boje o postup ze střídačky v civilu či zpoza mantinelu mimo led.

Nabídka je zkrátka hodně pestrá, vybírat můžete do čtvrtka 2. června do 19:00. Pokud se rozhodnete využít tlačítko Kup teď, získáte dres okamžitě za částku uvedenou u této položky za příslušným jménem. U dresů, u nichž nikdo na uvedené tlačítko neklikne, platí standardní postup.

Chcete-li bílý postupový trikot ze sezóny 2021/2022, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí v již zmíněných 19:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu na 19:00:01. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Pravost zápasových originálů jako vždy potvrdí klub certifikátem pravosti.