Aktuální zprávy

Nemůžete do Mělníku a chcete si duel vychutnat s dalšími fanoušky? Přijďte do Admi!

Napsal 06.04.2022 Klub
C h o m u t o v - Druhý dubnový víkend rozhodne o tom, zda se Piráti vrátí na celorepublikovou ligovou scénu. Kvalifikace vrcholí pro svěřence Petra Martínka v Mělníku a doma s pražskou Hvězdou, přičemž mužstvu stačí ke stvrzení postupu do druhé ligy jediný bod. Pokud se na soutok Labe s Vltavou nemůžete vyrazit, připravil pro vás klub se spolupráci se společností Admi Company možnost sledovat důležitou bitvu v příjemném prostředí a u dobrého piva s dalšími fanoušky.

Zaujala vás možnost společného sledování souboje v Mělníku a chcete v pátek 8. dubna sledovat komentovaný stream venkovního klání v klubu Admi? Pak si zarezervujte stůl na telefonním čísle 474 622 944 nebo na e-mailu admiral12 zavináč seznam tečka cz a máte o zábavu postaráno.

Každý, kdo v pátek 8. dubna dorazí mezi 18. a 19. hodinou do klubu Admi v dresu nebo s jiným viditelným pirátským předmětem, bude mít v této hodině druhé pivo zdarma. V případě, že by Piráti uhráli na ledě mělnického Junioru postupový výsledek, doporučujeme podnik neopouštět, neboť se v takovém případě chystá překvapení.

Chcete-li si užít předposlední zápas sezóny ve společnosti dalších fanoušků, neváhejte a rezervujte si místa, abyste měli do nejlepší výhled. Společnost dalších fanoušků vám zajistí neopakovatelný zážitek a můžete zavzpomínat na podobné akce na českých náměstích, pokud jste je v minulosti zažili.

×
Odehrané v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov