Aktuální zprávy

Další setkání s fanoušky: Proběhne promítání filmu, představení posil i debata s vedením

Napsal 27.04.2022 Klub
C h o m u t o v - Jedna sezóna skončila, na další už se rozběhly přípravy. Klub nyní pro fanoušky připravil předěl, který oba ročníky propojí zajímavým program, jehož součástí bude i debata s fanoušky. Pokud nemáte ve středu 4. května od 19 hodin a 30 minut program, přijďte do malého sálu kina Svět.

Každý, kdo dorazí, si bude zpočátku připadat opravdu jako v kině, neboť jako první bude promítnut film Kraj z dílny The Emotions Videography tvůrce Ladislava Bittnera. „Doporučujeme rodičům velmi pečlivě zvážit účast malých dětí, neboť některé autentické pasáže obsahují řadu hodně expresivních výrazu,“ apeluje s úsměvem tiskový mluvčí klubu Libor Kult.

Následně bude Tomáši Orlovi předán šek s částkou, která mu pomůže ke koupi potřebného vozidla, čímž dojde k završení prvního projektu nově založeného Nadačního fondu Pirátské srdce. Právě na jeho účet poputuje dobrovolné vstupné, které bude moci každý vložit do pokladničky u vstupu do malého sálu a které bude použito na další projekt fondu.

Poté budou představeny první nové tváře pro druhou ligu a fanoušci jim budou moci položit otázky, na které budou připraveni odpovídat také nový hlavní kouč Kamil Koláček, útočník A-týmu Jakub Chrpa a místopředseda klubu Jiří Sochor.

Vzhledem k očekávanému zájmu se klub rozhodl v první fázi umožnit rezervaci míst v malém sále kina Svět majitelům permanentních vstupenek. „Šanci vidět nový dokument mezi prvními vnímáme jako jeden z dalších benefitů pro naše permanentkáře. Na koho se případně nedostane, nemusí smutnit. Zájem fanoušků si vyhodnotíme a případně domluvíme další promítání,“ ubezpečuje šéf klubové komunikace.

Kdo může a chce přijít už ve středu 4. května, nechť napíše do pondělí 2. května na e-mail ticketing zavináč piratichomutov tečka cz s uvedením jména a místa, na které má permanentní vstupenku zakoupenu. Na každou permanentní vstupenku budou možné maximálně dva vstupy, tudíž uveďte v mailu také počet vstupů. V případě, že nebude kapacita naplněna, klubu tuto skutečnost oznámí a zbývající místa si budou moci rezervovat i fanoušci bez permanentní vstupenky.