Aktuální zprávy

Aukce dresů DFK Komotau končí za pár hodin, volná jsou ještě tři čísla

Napsal 06.10.2022 Klub
C h o m u t o v - Piráti odehráli přípravná utkání ve speciálních dresech připomínajících začátky hokeje ve městě pod hlavičkou německého DFK Komotau. Právě tyto trikoty zamířily po skončení období před druhou ligou do aukce, která končí ve čtvrtek 6. října v 18 hodin.
VSTUP DO AUKCE DRESŮ DFK KOMOTAU Z PŘÍPRAVY

Už jen pár hodin zbývá do okamžiku, kdy se uzavře možnost získat unikátní pirátský suvenýr v podobě dresů DFK Komotau, jež jsou kombinací dobových fotbalových a hokejových oděvů, v nichž nastupovali zástupci německé menšiny i v československé nejvyšší soutěži.

Už několik aukcí mají fanoušci možnost získat dres hned pomocí tlačítka Kup teď, které už dva účastníci dražby využili, takže dresy s čísly 66 a 97 už mají nové majitele. Nastupovali v nich Josef Rindoš a Richard Běhula. U zbývajících šestadvaceti dresů ještě není jasné, kdo je získá.

Na tři trikoty dokonce ještě nikdo nepřihodil, což je zejména u čísla 16 možná trochu překvapení, neboť s ním celou přípravu odehrál František Lukeš a nikdo jiný ho neoblékl. Zatím bez nabídky jsou ještě číslo 13 Lukáše Pavláta a číslo 28 Jakuba Zajíčka.

Nicméně, jak už bylo zmíněno při startu aukce, jména tentokrát na zádech nenajdete. Dresy jsou unikátní právě tím, že místo jmenovek je na zádech nápis Komotau.

Chcete-li mít doma jedinečný dres, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z nich. Aukce končí ve čtvrtek 6. října v již zmíněných 18:00, ovšem může se uzavřít také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 17:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu na 18:00:01. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut. Pravost zápasových originálů jako vždy potvrdí klub certifikátem.

×
Odehrané v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov