Aktuální zprávy

Na první domácí hokej roku za stejných podmínek jako v prosinci, předprodej odstartuje ve čtvrtek

Napsal 12.01.2022 Klub
C h o m u t o v - Piráti už za sebou úvodní duel nového kalendářního roku sice mají, ale až v sobotu 15. ledna od 16 hodin se premiérově po změně letopočtu představí před vlastními fanoušky. Na závěrečný souboj s Kadaní v rámci základní části aktuální sezóny krajské ligy půjde do předprodeje znovu 350 vstupenek, jejich online předprodej odstartuje ve čtvrtek 13. ledna v 10 hodin.
PŘEDPRODEJ NA KADAŇ A VÝROČNÍ UTKÁNÍ

I nadále platí, že utkání může navštívit maximálně 1000 diváků a že zmíněná kvóta jdoucí do prodeje opět vyplývá z dosavadních statistik návštěvnosti a dohody klubu s partnery. Majitelé permanentních vstupenek se nemusí obávat, že by se na první domácí střetnutí roku 2022 nedostali, jejich permanentní vstupenky platí stejně jako na poslední dva domácí zápasy předchozího roku.

Jednorázové vstupenky jsou opět rozprostřeny do sektorů v celém hledišti včetně 25 kusů na stání. „Stále platí, že se vstupenkou na sezení pořadatelé nebudou bránit fanouškům jít do kotle a fandit tam,“ opakuje tiskový mluvčí Libor Kult. „Pokud se všechny vstupenky neprodají online, otevřeme v den utkání ve 14 hodin a 30 minut pokladnu 1,“ připojuje šéf klubové komunikace.

Přestože nouzový stav v prosinci skončil a nová vláda o jeho prodloužení nežádala, i nadále je nutné před vstupem do ROCKNET ARÉNY prokazovat bezinfekčnost dle pravidel, která se nezměnila. Bezinfekčnost tedy stále nemusí prokazovat osoby mladší 12 let. Všichni ostatní už však ano.

Osoby ve věku 12 až 18 let se mohou utkání zúčastnit, pokud předloží negativní PCR test ne starší než 72 hodin. To samé platí rovněž pro osoby, které se nemohou nechat očkovat kvůli kontraindikaci, kterou však musí mít zanesenu v Informačním systému infekčních nemocí (ISIN). Nemožnost nechat se očkovat lze doložit rovněž lékařským potvrzením, jež musí obsahovat výslovné uvedení, že se osoba nemůže ze zdravotních důvodu očkovat a že je tato skutečnost uvedena v ISIN.

Negativním PCR testem ne starším než 72 hodin mohou bezinfekčnost doložit rovněž lidé, kteří jsou tzv. rozočkovaní. To znamená, že ve dvoudávkovém schématu dokládají bezinfekčnost zmíněným PCR testem v době mezi první a druhou dávkou, pokud však neuplynula maximální doba stanovená pro aplikaci druhé dávky, tj. 21 dní, nebo od aplikace druhé dávky neuplynulo 14 dní.

Stejně tak lze bezinfekčnost prokázat rovněž potvrzením o prodělání onemocnění COVID-19 s tím, že od pozitivního testu před nástupem do karantény neuplynulo více než 180 dní. Dokladem bezinfekčnosti je rovněž certifikát o ukončeném očkování v tištěné podobě nebo v aplikaci tečka, již si můžete stáhnout zde. Ukončeným očkováním se rozumí odstup 14 dní od poslední nutné dávky.

Při vstupu do ROCKNET ARÉNY i během utkání nadále platí povinnost mít nasazen respirátor s filtrační účinností alespoň 94 % (např. FFP2 nebo KN94).

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov