Aktuální zprávy

Permanentky o den déle, do volného prodeje půjdou maximálně zhruba dvě stovky lístků

Napsal 23.09.2020 Klub
C h o m u t o v - Rostoucí čísla pozitivních testů na COVID-19 přinutila nového ministra zdravotnictví k další úpravě pravidel pro návštěvy hromadných akcí. Pro Piráty to znamená, že do hlediště ROCKNET ARÉNY může na první domácí mistrovský zápas krajské ligy s Lovosicemi pouze tisíc fanoušků, s čímž souvisí i novinky týkající se prodeje permanentních a jednorázových vstupenek.

Původně měl prodej permanentních vstupenek skončit ve středu 23. září, ale klub se rozhodl lhůtu o den prodloužit. Permanentní vstupenku si tedy můžete koupit nebo vyměnit po předložení voucheru i ve čtvrtek 24. září od 14 do 17 hodin ve fanshopu v ROCKNET ARÉNĚ, kde je stále možné platit pouze hotově.

„Chceme dát co největšímu počtu lidí možnost, aby se pohodlně dostali na naše zápasy, proto jsme možnost nákupu permanentních vstupenek o den prodloužili, když se přípustná kapacita o několik stovek míst snížila,“ uvádí tiskový mluvčí klubu Libor Kult. „Majitelé permanentních vstupenek mají samozřejmě za všech okolností při vstupu na zápasy přednost,“ doplňuje ještě.

Aktuální čísla jsou pro lidi, kteří ještě nemají permanentní vstupenku, poměrně neúprosná. Zatím je totiž prodáno necelých 700 sezónních karet. Připočítají-li se další vstupenky pro potřeby klubu, soupeře či partnery, bude k dispozici zhruba 200 vstupenek. „Pokud si ve čtvrtek koupí permanentní vstupenku větší počet lidí, počet volných míst pro jednorázové vstupenky se tím pádem sníží,“ upozorňuje šéf pirátské komunikace.

Online předprodej jednorázových vstupenek na duel s Lovosicemi začne v pátek 25. září a poběží i během soboty 26. září. „Pokud budou k dispozici ještě nějaké lístky do přípustné kapacity, otevřeme i jednu pokladnu přímo na stadionu. O všem budeme fanoušky informovat nejpozději v neděli dopoledne, aby případně nespěchali k pokladně zbytečně,“ říká Libor Kult.

Každopádně je jasné, že v neděli musí mít všichni fanoušci v hledišti roušku, povinnost sedět od řadu a ob sedadlo už však neplatí. Uzavřeny zůstanou sektory na stání, majitelé permanentních vstupenek na stání i sezení v sektorech F, G a H budou mít k dispozici sektory N, O a P. „Komunikovali jsme tento přesun se zástupci kotle a dali jsme jim na výběr ze dvou variant, tak abychom dodrželi platná vládní opatření. Vzešel z toho přesun na protější krátkou stranu,“ přibližuje Libor Kult závěrem s tím, že klubu momentálně činí kroky, aby fanoušci mohli na druhém domácím utkání 11. října s Kláštercem nad Ohří nakupovat ve fanshopu, který bude na první duel ještě uzavřený.