Aktuální zprávy

Devítka Pirátů z předešlé sezóny se zapojí do přípravy v Kadani

23.07.2020 Tisková zpráva
C h o m u t o v - V minulé sezóně nastupovali pravidelně v pirátských týmech mezi dospělými či juniory, v té nadcházející se možná objeví v dresu nedaleké Kadaně. Devět hráčů, kteří hájili chomutovské barvy, totiž začne od pondělí trénovat na ledě s Trhači, již se budou připravovat na nový ročník Chance ligy.

Kadaňským trenérům se budou hlásit brankář Richard Běhula, obránci Radek Havel, Vít Seemann a Jakub Šuráň nebo útočníci Jakub Chrpa, Jan Svoboda, Matyáš Svoboda, Jakub Veselý a Jakub Jaroš. Tato jména budou bojovat o místo v ideální sestavě trenérského tandemu Petr Rosol – Vladimír Jeřábek.

S výjimkou nejmladšího zmíněného Jakuba Šuráně, který věkem spadá ještě mezi juniory, už mají všichni zkušenost s druhou nejvyšší soutěží. Chomutovský odchovanec Jakub Jaroš opouštějící mládežnické kategorie naskočil v předcházející sezóně jednou, Richard Běhula s Jakubem Veselým nastřádali necelou desítku startů.

Zbývající pětice se v minulé sezóně postupně zařadila mezi stabilní články sestavy Pirátů, v níž odváděla dobré výkony. Nejvíc bodů nasbíral Jan Svoboda (6+14) následovaný Vítem Seemannem (3+8) s Jakubem Chrpou (4+6) a Radkem Havlem (1+8).

×
Odehrané v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov