Aktuální zprávy

Anketa o nejhezčí chomutovský knírek má jasného vítěze

Napsala 03.12.2019 Redakce
C h o m u t o v - Piráti podpořili v listopadu Movember, a to i s povedenými knírky, které většinou výrazným způsobem změnily jejich vizáž. Ten nejlepší výtvor měl podle vás Jan Svoboda, který kromě speciálního střihu přidal i barvu pro zvýraznění.

Celou akci kolem chomutovského Movemberu inicioval Nicolas Hlava, k němuž se přidala celá řada Pirátů finančně i úpravou vousů. Z těch nejlepších jste mohli vybrat v anketě, kterou si i s fotografiemi můžete připomenout v tomto článku.

Do hlasování o nejhezčí knírek se zapojilo celkem téměř 1400 lidí, kteří ve více než třiačtyřiceti procentech hlasovali pro Jana Svobodu. Na druhém místě skončil Jan Rudovský s téměř patnácti procenty a třetí byl Jakub Chrpa s dvanácti a půl procenty.

Honzo, jak váš knírek vznikal?
„Nikde jsem se neinspiroval, jak začala akce, tak jsem si řekl, že toho využiju a půjdu se nechat ostříhat a oholit do Barber shopu. Tam jsem řekl, o co jde. Tam mi, řekli, že se nemám o nic starat, že se o to postarají. Já jsem si ho pak ještě lehce zastřihl a hlavně jsem si ho šel k Lukáši Blahovi nabarvit na černo, aby to bylo ještě více vidět.“

Co tomu řeklo okolí?
„Spoluhráči se tomu smály a říkali mi, že vypadám jak německý pornoherec. (smích) Když jsem byl ve městě, byl jsem středem pozornosti.“

Měl podle vás někdo ze spoluhráčů lepší knírek?
„Určitě bych vybral Honzu Rudovskýho, protože na ty jeho "řídítka" nezapomenu.“ (culí se)

Podstatná ale byla pomoc žáčkovi ze sportovní třídy v chomutovské hokejové škole. David Tržický hokej sice hrát nemůže, i tak je s ním výrazně spojený. Nicolas Hlava s kapitánem Markem Tomicou mu za celý klub včetně fanoušků přispěli na pobyt v lázních, aby procvičil své neposlušné nožičky.

„Byla to super akce, sám jsem se toho chtěl někdy zúčastnit, když jsem byl mladší. A Davídkovi chci popřát hodně štěstí a vzkázat mu, ať nám dál fandí. Všichni jsme to pro něj udělali moc rádi,“ uzavírá Jan Svoboda.

1. místo – Jan Svoboda

2. místo – Jan Rudovský

3. místo – Jakub Chrpa

Celkové pořadí