Aktuální zprávy

Příjem chirurgické ambulance září novotou, třetí ročník PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI se blíží

Napsal 14.12.2018 Klub
C h o m u t o v - Jak bylo slíbeno, tak se také stalo. Druhý ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI patřil chirurgickému oddělení, výtěžek aukce a příspěvky partnerů projektu vydaly na kompletní rekonstrukci příjmu chirurgické ambulance. Tím se definitivně uzavírá předchozí ročník a na dohled už je ten nový, který opět proběhne v lednu.

Pacienti místní chirurgie už chodí do nového prostředí, na novinky se nyní mohou těšit ti, kdož využívají rehabilitační oddělení chomutovské nemocnice. „Jsme rádi, že můžeme lidem, kteří zdejší chirurgickou ambulanci navštěvují, zpříjemnit první dojem,“ libuje si Karel Ton.

Šéf pirátského marketingu jedním dechem potvrzuje, že třetí ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI pomůže rehabilitaci vedené MUDr. Davidem Richterem. „Dohodli jsme na tom s duchovními otci projektu, tedy doktorem Šofrem, Stanislavem Mikšovicem a Davidem Dindou,“ hlásí Karel Ton.

Přípravy jsou v plném proudu, protože speciální zápas se tentokrát uskuteční už v první polovině ledna. Po Vítkovicích a Pardubicích bude soupeřem Pirátů v „doktorském utkání“ už 13. ledna Mladá Boleslav. „Dresy jsme zadali do výroby. Věříme, že se nám znovu povedlo vymyslet je tak, aby byly originální a zároveň odrážely oddělení, pro které budeme hrát,“ říká Karel Ton.

A jak vypadají speciální trikoty, které půjdou následně do aukce, jejíž výtěžek bude použit v rámci rehabilitačního oddělení chomutovské nemocnice? Zatím můžete jen spekulovat, protože podoba dresů bude odtajněna až po Novém roce. „Připravujeme představení dresů na sobotu 5. ledna, ale místo zatím prozrazovat nebudu,“ uvádí první muž marketingu. „Můžu jen slíbit, že už při představení dresů budou k dispozici suvenýry s tématikou třetího ročníku projektu,“ uzavírá Karel Ton.

Pokud hoříte nedočkavostí, musíte se ještě pár týdnů obrnit trpělivostí. Všechny důležité informace týkající se třetího ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI se dozvíte po lednovém utkání na ledě pražské Sparty. Nezapomeňte tedy sledovat všechny klubové kanály!

Vizualizace příjmu chirurgické ambulance z ptačí perspektivy