Aktuální zprávy

Picaroon má vlastní mobilní aplikaci! Stahujte a najděte si podobu nových dresů!

Napsal 30.08.2017 Klub
C h o m u t o v - Tak to tu ještě nebylo! Klubový maskot Picaroon má nově vlastní mobilní aplikaci PicaroonGo, která je k dispozici pro operační systémy iOS i Android. Stáhněte si ji a můžete vyrazit za dobrodružstvím.

Všichni víte, že Picaroon je pořádný neposeda a neustále vymýšlí nezbedné kousky. Proto vás jistě nepřekvapí, že si uzmul nové dresy pro sezónu 2017/2018. Jenže ve své roztržitosti je po Chomutově poztrácel.

Pokud si aplikaci PicaroonGo stáhnete, můžete mu je pomoct najít a postupně si tak odhalit podobou pirátských dresů pro dvacátou sezónu v nejvyšší soutěži ještě o chvilku dříve, než dojde k jejich oficiálnímu představení.

V tuto chvíli se jedná o betaverzi, která bude ještě vylepšována. V průběhu sezóny se můžete těšit na další soutěže. „Přeji všem fanouškům, ať si pěkně zahrají. Zatím jde o betaverzi a já doufám, že ji přes sezónu vylepšíme natolik, aby všem nabídla maximum zábavy i v době, kdy se nebude hrát hokej,“ říká programátor Roman Šimr, jenž aplikaci připravil.

Jak už bylo zmíněno, aplikace je dostupná pro oba nejrozšířenější operační systémy mobilních telefonů. Můžete ji tedy stahovat na Google Play i App Store. Přeje příjemnou zábavu!

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov