Aktuální zprávy

Na oslavách dětského dne v Droužkovicích znovu budete moct získat podpisy Pirátů

Napsal 02.06.2023 Klub
První červnový den tradičně patří oslavám Dne dětí a stejně tak tradiční jsou oslavy o víkendu, pokud vychází první den šestého měsíce roku na pracovní den. To platí i o Droužkovicích, kam v sobotu 3. června znovu po roce zamíří také Piráti a to včetně čtveřice, která bude rozdávat podpisy. Zároveň budete moci získat zajímavý suvenýr, jehož zakoupením podpoříte Nadační fond Pirátské srdce.

Akce na droužkovickém koupališti vypukne v sobotu 3. června ve 14 hodin a skončí v 17 hodin. Celou dobu budete moct získat autogramy Tomáše Koblížka, Tadeáše Svobody, Milana Kostourka a Františka Mály. Zároveň si děti budou moci vyzkoušet některá cvičení z hokejových tréninků.

Novinkou ve srovnání s předešlým rokem bude prodej vyřazených mládežnických dresů, jehož výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu Pirátské srdce. „Chceme, aby i nepoužívané dresy někomu udělaly radost a ještě pomohly dobré věci,“ vysvětluje místopředseda klubu Jaroslav Procházka s tím, že jeden kus vyjde na 100 korun.

Obec Droužkovice samozřejmě připravila i další doprovodný program, jehož hlavní součástí budou soutěže a atrakce spojené s tamními dobrovolnými hasiči, jejichž sbor vznikl před 150 lety. Děti si budou moct nechat namalovat na obličej nejrůznější ornamenty či si budou moci prohlédnout planetárium.

Máte-li doma malého Piráta či fanouška, sobotní odpoledne v Droužkovicích bude ideálním program pro malé i velké členy rodiny. V průběhu akce dorazí rovněž klubový neposeda Picaroon, který umí pozlobit děti i jejich rodiče.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov