Aktuální zprávy

Tři domácí zápasy nadstavby změní termín, předprodej už běží. V lednu doma nakonec jen jednou

Napsal 16.01.2023 Klub
Už před koncem základní části druholigové skupiny Západ bylo jasno o účastnících jednotlivých nadstaveb, takže vedení soutěže mohlo druhou fázi dlouhodobé soutěže rozlosovat s předstihem. Rozpis zápasů byl okamžitě zveřejněn, ale zároveň s tím se rozběhla jednání o nutných změnách, které nakonec budou u tří duelů v ROCKNET ARÉNĚ. Derby s ústeckým Slovanem a souboje s Vrchlabím a pražskou Kobrou se uskuteční v jiných termínech, než bylo původně rozlosováno.
ONLINE PŘEDPRODEJ NA DOMÁCÍ ZÁPASY NADSTAVBY

Pokud jde o zápasy s Kobrou a Ústím nad Labem, museli Piráti reagovat na program ve své domovské aréně. „S Kobrou určitě 4. února doma hrát nebudeme, jelikož o den později se zde koná poslední zápas Ligy mistryň házené,“ vysvětluje tiskový mluvčí Libor Kult s tím, že momentálně probíhá komunikace s pražským soupeřem ohledně vyřešení zmíněné kolize. „Zatím je ve hře několik variant, proto tento duel do online předprodeje doplníme, až bude definitivně jasno,“ říká šéf klubové komunikace.

U zbývajících dvou klání už se kluby dohodly na novém termínu. Velké severočeské derby s ústeckým Slovanem je nově na programu v pondělí 20. února od tradičních 17 hodin a 30 minut. „V původním termínu se v ROCKNET ARÉNĚ koná Cirkus na ledě,“ líčí zástupce Pirátů. Pouze u zápasu se souborem zpod vrcholků Krkonoš vyhověli Chomutovští žádosti soupeře. „Koncem ledna se ve Vrchlabí koná Olympiáda dětí a mládeže, která zabere téměř všechny ledy, a soupeř by se nemohl na utkání adekvátně připravit, proto jsme souhlasili s posunem na únor,“ prozrazuje Libor Kult.

Střetnutí s Vrchlabím se nově uskuteční v úterý 7. února znovu od 17 hodin a 30 minut. Online předprodej na všechna domácí utkání Pirátů v nadstavbové skupině A se rozběhl v pondělí 16. ledna odpoledne, takže všichni zájemci si mohou zajistit vstupenky s dostatečným předstihem bez nutnosti opustit pohodlí domova.

×
Odehrané v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov